Magnum dondurmaların kötü durumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 531

1589

Üstün
Makaleler
2
Evet şu an elimde Magnum bademli var ama bundan 1 ay önceki aldığım Magnum bademliyle alakası yok, bambaşka bir şey bu. Gerçekten tadı çok kötü ve çikolata kalitesi de berbat olmuş. Sanırım ekonomimiz Türkiye içerisindeki Magnumlara da yansımış. Maliyetin içinden geçmişler, en az maliyetle berbat bir şey çıkarmışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tarihine baktınız mı?

Yakın zamanda aldım ve tadı gerçekten iyi değil maalesef. 3 ay önceki halini bile aratıyor, yediğim ve içtiğim içecek ve yiyeceklerin tadını unutmam. Magnum'un 3 ay önceki halinden eser yok. Malzemeden çok kısılmış anlaşılan.

Şu an tek sevdiğim Cornetto karamel. Gerisi hiç güzel değil.

Tarihine baktınız mı?
Hayır ama gerek yok açıkçası.

Şaşırmadım. Zaten bizdeki paketli gıdaların yurt dışındaki paketli gıdalarla hiçbir alakasının olmaması durumu, su götürmez bir gerçek.
Gerçekten Türkiye’de artık gıdalarda maliyetten kısılıp kazanç artması için her şey yapılıyor… Annem ve babam Yunanistan’dan gelirken yanlarında Yunan peyniri getirdiler, o kadar güzeldi ki sanırım hayatımdaki en iyi peyniri yemiştim.

@1589, dondurma adı altında renklendirici ve katkı maddesiyle dolu olduğunu düşünüyorum. Ben düşünüyorum diyeyim, siz anlayın. Şimdi dava işleriyle vs. uğraşmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…