İsminden kaliteli olduğu belli.Atatürk orman çiftliği dondurmaları kaliteli oluyor, denk gelirseniz mutlaka alın.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bizim Bakkal amca getirmiş, biraz pahalı ama tadı var. Magnum ve Cornetto benzeri dondurmaları da var çok güzeller.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Şahsen buradaki toblerone yenmez. Tadı çok kötü.Ben de Yunanistan'a gittiğimde Toblerone almıştım. Ciddi anlamda kalite kokuyordu.
- Makaleler
- 1
Uzun süredir paketlenmiş gıdaların tadı vasat.
DarthGorsoy
Bilgin
Magnum zaten tadı pek iyi olan bir dondurma değil. İstediğiniz ülkeye gidin genel olarak pek fark yok zira dondurulmuş gıda ve her yerde aynı şartlarda satılmıyor. Bazı dolaplar çok soğutuyor, bazılarında eriyip tekrar donmus oluyor. Buzlu olan var, şekli bozuk olan var. Söke'ye geldim ve burada el yapımı dondurma yapan bir yer buldum, şaşırdım adamlar incirli dondurma yapıyor mesela. Bu tarz şeyleri yedikten sonra Algida'nin fabrikasyon garip dondurmalari yenmiyor.
Bence 1 ay öncesinde bile gayet kaliteli ve güzeldi. Tabii o eski dönemlerdeki tat yok da…Magnum zaten tadı pek iyi olan bir dondurma değil. İstediğiniz ülkeye gidin genel olarak pek fark yok zira dondurulmuş gıda ve her yerde aynı şartlarda satılmıyor. Bazı dolaplar çok soğutuyor, bazılarında eriyip tekrar donmus oluyor. Buzlu olan var, şekli bozuk olan var. Söke'ye geldim ve burada el yapımı dondurma yapan bir yer buldum, şaşırdım adamlar incirli dondurma yapıyor mesela. Bu tarz şeyleri yedikten sonra Algida'nin fabrikasyon garip dondurmalari yenmiyor.
Yani her şeyi tarihe bağlamamak gerekiyor. Bozuk olsa daha garip olurdu, gayet normaldi.Aldığınız ürünün tarihinin geçmediğine emin misiniz?
DarthGorsoy
Bilgin
Yurt dışında millet Walls dondurmalarina dondurmadan ziyade dondurulmuş tatlı diyor ve bu konuda şakalaşıyor. Walls'in dondurmalar sırf ulaşılabilir olduğu için yeniyor bence, en azından ben o yüzden tercih ediyorum.Bence 1 ay öncesinde bile gayet kaliteli ve güzeldi. Tabii o eski dönemlerdeki tat yok da…
Yani her şeyi tarihe bağlamamak gerekiyor. Bozuk olsa daha garip olurdu, gayet normaldi.
- Makaleler
- 1
Düzgün dondurma kalmadı piyasada, en azından esnaflar daha kaliteli dondurma satıyor ama yine de ucuz oldukları aromasından belli oluyor.Magnum zaten tadı pek iyi olan bir dondurma değil. İstediğiniz ülkeye gidin genel olarak pek fark yok zira dondurulmuş gıda ve her yerde aynı şartlarda satılmıyor.
- Makaleler
- 1
Evet şu an elimde Magnum bademli var ama bundan 1 ay önceki aldığım Magnum bademliyle alakası yok, bambaşka bir şey bu. Gerçekten tadı çok kötü ve çikolata kalitesi de berbat olmuş. Sanırım ekonomimiz Türkiye içerisindeki Magnumlara da yansımış. Maliyetin içinden geçmişler, en az maliyetle berbat bir şey çıkarmışlar.
Şahsen, bana 2014'te de güzel gelmiyordu, hâlâ güzel gelmiyor. Aşırı abartıldığını düşünüyorum.
Yeni konular
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-