Magnum dondurmaların kötü durumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 531
Aldığınız ürünün tarihinin geçmediğine emin misiniz?

Magnum zaten tadı pek iyi olan bir dondurma değil. İstediğiniz ülkeye gidin genel olarak pek fark yok zira dondurulmuş gıda ve her yerde aynı şartlarda satılmıyor. Bazı dolaplar çok soğutuyor, bazılarında eriyip tekrar donmus oluyor. Buzlu olan var, şekli bozuk olan var. Söke'ye geldim ve burada el yapımı dondurma yapan bir yer buldum, şaşırdım adamlar incirli dondurma yapıyor mesela. Bu tarz şeyleri yedikten sonra Algida'nin fabrikasyon garip dondurmalari yenmiyor.

Bence 1 ay öncesinde bile gayet kaliteli ve güzeldi. Tabii o eski dönemlerdeki tat yok da…

Aldığınız ürünün tarihinin geçmediğine emin misiniz?
Yani her şeyi tarihe bağlamamak gerekiyor. Bozuk olsa daha garip olurdu, gayet normaldi.

Bence 1 ay öncesinde bile gayet kaliteli ve güzeldi. Tabii o eski dönemlerdeki tat yok da…

Yani her şeyi tarihe bağlamamak gerekiyor. Bozuk olsa daha garip olurdu, gayet normaldi.
Yurt dışında millet Walls dondurmalarina dondurmadan ziyade dondurulmuş tatlı diyor ve bu konuda şakalaşıyor. Walls'in dondurmalar sırf ulaşılabilir olduğu için yeniyor bence, en azından ben o yüzden tercih ediyorum.

Magnum zaten tadı pek iyi olan bir dondurma değil. İstediğiniz ülkeye gidin genel olarak pek fark yok zira dondurulmuş gıda ve her yerde aynı şartlarda satılmıyor.
Düzgün dondurma kalmadı piyasada, en azından esnaflar daha kaliteli dondurma satıyor ama yine de ucuz oldukları aromasından belli oluyor.

Şahsen, bana 2014'te de güzel gelmiyordu, hâlâ güzel gelmiyor. Aşırı abartıldığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…