Oğuz

Başarılı
Merhabalar. Acil anlarda kurtarıcı olması adına 5000 veya 10000 mAh kapasitede powerbank arıyorum. Ekstradan kablo taşımamak adına MagSafe powerbank düşünüyorum ama kablosuz şarj etmenin kabloluya kıyasla zararı olur mu? Ürün olarak minimum bütçede ne tercih edebilirim?

Benim bulduğum birkaç ürün:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgiler için teşekkürler. Sanırım herkes Woyax öneriyor. Ufak bir farka 10000 mAh halini gördüm. Aradaki ufak farkı verip 10000 tercih edilmeli mi? Yoksa genel olarak 5000 yeterli oluyor mu? Zaten acil durumlar için düşünüyorum. Eve varana kadar idare etse şarjın kalanını evde fullerim.

Bilgiler için teşekkürler. Sanırım herkes Woyax öneriyor. Ufak bir farka 10000 mAh halini gördüm. Aradaki ufak farkı verip 10000 tercih edilmeli mi? Yoksa genel olarak 5000 yeterli oluyor mu? Zaten acil durumlar için düşünüyorum. Eve varana kadar idare etse şarjın kalanını evde fullerim.
O halde 5000 olan ihtiyacınızı karşılar.

Bu markalar da 10000 mAh alıp 5800 veriyormuş buna dikkat ederek alın. Alıp kullandıktan sonra inceleme paylaşırsanız iyi olur.