- Makaleler
- 1
Evet arkadaşlar, zurnanın zort dediği yerdeyiz. Olaylar cidden çok sıkıntılı yerlere doğru gidiyor. Şimdi yasaklanmasa bile, 1-2 olaydan sonra cidden oyunlara da yasaklar gelecek.
Eskişehir'de ne mi olmuştu?
Eskişehir'de hücum yeleği giyen 18 yaşındaki saldırgan beş kişiyi bıçakla yaraladı
Eskişehir Tepebaşı'nda kafasında kask, belinde balta, yüzünde maske ve üzerinde hücum yeleğiyle bir çay bahçesine giren 18 yaşındaki Arda K. isimli şahıs, bilinmeyen bir sebepten ötürü 5 kişiyi bıçakla yaraladı. 📌 Şahsa ait olduğu iddia edilen blog hesabında yazılanlar ise kan dondurdu: -Eski...techolay.net
Abartı. Gördüğünüz gibi Instagram açıldı ve Roblox da açılacak. Hatta Instagram, tam istediklerini alamamalarına rağmen açıldı; çünkü korktular. O kadar oy kaybettiler ki, ben bu hükümet olduğu sürece yasak geleceğini sanmıyorum. Ellerinde olsa, oy kaybetmeyecek olsalar direkt yaparlar ama artık taht sallanıyor. Bu yüzden çok kafaya takmayın.
CS2/Battlefield/CoD vs. yasaklanırsa yalnız kaosun tillahı çıkar, o oyunlardan ekmek yiyen çok kişi var; Özellikle CS2'nin pazar sisteminden ötürü ekmeğini oradan döndüren çok kişi tanıyorum, sıkıntı çıkar.
Yasaklanacağını sanmıyorum ama sence Instagram kapanınca bile sıkıntı çıkmadıysa, Steam'de mi çıkacak? Türkiye'de Steam kullanıcısının, Instagram kullanıcısından daha fazla ve daha güçlü olduğunu mu sanıyorsun? Hayır, hiç de öyle değil. Yasak olmaz ama taht sallanıyor, bu yüzden böyle bir şey de olmaz.