Detaylar
Kim cevapladı?Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Savas oyunu oynayan herkes etkilenip adam oldurme kivamina gelseydi ordu kurar bastakileri... Neyse.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Asıl suçlu oyunları geçtim, çocuk bile değil. Aile. O aile oyunu oynamayı kısıtlamazsa böyle vakalar ortaya çıkar. Ha ben hala oynadığı oyunlar yüzünden olduğunu sanmıyorum. Sadece söylenenle ilgili yorum yaptım.Evet arkadaşlar, zurnanın zort dediği yerdeyiz. Olaylar cidden çok sıkıntılı yerlere doğru gidiyor. Şimdi yasaklanmasa bile, 1-2 olaydan sonra cidden oyunlara da yasaklar gelecek.
Eskişehir'de ne mi olmuştu?
Eskişehir'de hücum yeleği giyen 18 yaşındaki saldırgan beş kişiyi bıçakla yaraladı
Eskişehir Tepebaşı'nda kafasında kask, belinde balta, yüzünde maske ve üzerinde hücum yeleğiyle bir çay bahçesine giren 18 yaşındaki Arda K. isimli şahıs, bilinmeyen bir sebepten ötürü 5 kişiyi bıçakla yaraladı. 📌 Şahsa ait olduğu iddia edilen blog hesabında yazılanlar ise kan dondurdu: -Eski...techolay.net
DeadlyMania7 71
Bilgin
En son çıkıp Karadeniz bölgesine nükleer atıp Minecraft sorumludur diyeceğim (!)
Yasaklar ülkesinde kendi çabaları ile ayakta durmaya çalışan insan topluluğu olduk. Bir zevkimiz var onu da elimizden almaya çalışıyorlar.
İş yerinin stresinden kaçıp eve geldiğimizde stres atmak için 1-2 saat takılacağımız ve oyun oynayacağımız platformları bile yasaklarsalar bittik.
İş yerinin stresinden kaçıp eve geldiğimizde stres atmak için 1-2 saat takılacağımız ve oyun oynayacağımız platformları bile yasaklarsalar bittik.
Silverback Gorilla
Üstün
Evet arkadaşlar, zurnanın zort dediği yerdeyiz. Olaylar cidden çok sıkıntılı yerlere doğru gidiyor. Şimdi yasaklanmasa bile, 1-2 olaydan sonra cidden oyunlara da yasaklar gelecek.
Eskişehir'de ne mi olmuştu?
Eskişehir'de hücum yeleği giyen 18 yaşındaki saldırgan beş kişiyi bıçakla yaraladı
Eskişehir Tepebaşı'nda kafasında kask, belinde balta, yüzünde maske ve üzerinde hücum yeleğiyle bir çay bahçesine giren 18 yaşındaki Arda K. isimli şahıs, bilinmeyen bir sebepten ötürü 5 kişiyi bıçakla yaraladı. 📌 Şahsa ait olduğu iddia edilen blog hesabında yazılanlar ise kan dondurdu: -Eski...techolay.net
En en en ihtimal olarak adam kesmeli oyun oynadıysa etkilenmiş olabilir, diğer oyunların yarısı gerçekçi bile değil.
Kaykaysürenkedi
Yetkin
Oyunmuş bırakın kardeşim şu masalları. Türk dizilerinin hepsi ya aşk ya da raconlu sahneler. Ülkeyi bozan bu diziler zaten. Normalleştirdiler iyice. Ebeveynlerde de iş yok 7 yaşında çocuğa telefonu veriyor onunla birlikte büyütüyor çocuğu. Telefonda ne görüyorsa çocuğa normal geliyor. Benim akrabam da öyle verme diyorum telefonu susmuyor diyor zamanında ilgilenmek yerine telefon verirsen öyle olur. Yeni nesilin geri zekalı olmasının tek sebebi ailesi. Arkadaş çevresi falan da değil o arkadaşlarının da ailesi vardır tek iş ebeveynlerde bitiyor. Bir yerden sonra zaten kendi kafasına yatanı uyguluyor çocuk. İşte o zamana kadar iyi yetiştirmesi lazım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
5.000 TL bütçede bataryası uzun giden ve hafif telefon tavsiyesi
- desire doue
-