Evet arkadaşlar, zurnanın zort dediği yerdeyiz. Olaylar cidden çok sıkıntılı yerlere doğru gidiyor. Şimdi yasaklanmasa bile, 1-2 olaydan sonra cidden oyunlara da yasaklar gelecek.

Eskişehir'de ne mi olmuştu?

Asıl suçlu oyunları geçtim, çocuk bile değil. Aile. O aile oyunu oynamayı kısıtlamazsa böyle vakalar ortaya çıkar. Ha ben hala oynadığı oyunlar yüzünden olduğunu sanmıyorum. Sadece söylenenle ilgili yorum yaptım.

Aha işte geçen ki konuda attığım mesaj bunlar içindi. Hergün biryerlerde kadınlar katlediliyor sözde bu kadının çıtı çıkmıyor. Çakma bakan.

Yasaklar ülkesinde kendi çabaları ile ayakta durmaya çalışan insan topluluğu olduk. Bir zevkimiz var onu da elimizden almaya çalışıyorlar.

İş yerinin stresinden kaçıp eve geldiğimizde stres atmak için 1-2 saat takılacağımız ve oyun oynayacağımız platformları bile yasaklarsalar bittik.

Evet arkadaşlar, zurnanın zort dediği yerdeyiz. Olaylar cidden çok sıkıntılı yerlere doğru gidiyor. Şimdi yasaklanmasa bile, 1-2 olaydan sonra cidden oyunlara da yasaklar gelecek.

Eskişehir'de ne mi olmuştu?

En en en ihtimal olarak adam kesmeli oyun oynadıysa etkilenmiş olabilir, diğer oyunların yarısı gerçekçi bile değil.

CS2/Battlefield/CoD vs. yasaklanırsa yalnız kaosun tillahı çıkar, o oyunlardan ekmek yiyen çok kişi var; Özellikle CS2'nin pazar sisteminden ötürü ekmeğini ordan döndüren çok kişi tanıyorum, sıkıntı çıkar.

Oyunmuş bırakın kardeşim şu masalları. Türk dizilerinin hepsi ya aşk ya da raconlu sahneler. Ülkeyi bozan bu diziler zaten. Normalleştirdiler iyice. Ebeveynlerde de iş yok 7 yaşında çocuğa telefonu veriyor onunla birlikte büyütüyor çocuğu. Telefonda ne görüyorsa çocuğa normal geliyor. Benim akrabam da öyle verme diyorum telefonu susmuyor diyor zamanında ilgilenmek yerine telefon verirsen öyle olur. Yeni nesilin geri zekalı olmasının tek sebebi ailesi. Arkadaş çevresi falan da değil o arkadaşlarının da ailesi vardır tek iş ebeveynlerde bitiyor. Bir yerden sonra zaten kendi kafasına yatanı uyguluyor çocuk. İşte o zamana kadar iyi yetiştirmesi lazım.