Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
1758002654942.webp

1758002668057.webp

Yani evet, sizmiş onu anladım tabii ki ama buradakiler önemli mi? Benim buradan ne anlamam gerekiyor?

Bu da diğer e-posta adresim.

1758002811268.webp

1758002843457.webp

E-postamın birinde 6 veri sızıntısı tespit edilmiş ve bunlardan birisi Craftrise. Diğer e-postamda ise 5 tane tespit edilmiş. Craftrise dışındaki bütün sızıntılar iki e-posta adresimde de aynı sızıntılar.

Şimdi benim ne yapmam gerekiyor? Önemli bir durum var mı? Yapmam gereken bir şey var mı?

1758002625906.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
CraftRise sızıntısı yeni bir şey değil. Ama 2023'ten beri parolaları değiştirmediyseniz zaten bir sıkıntı var demektir. Biz boşuna her sitede farklı parola kullanın demiyoruz.

Yapmanız gerekenler;
  • Parola değiştirin.
  • İki adımlı doğrulama kullanın.
  • Her sitede aynı parolayı kullanmayın.

CraftRise sızıntısı yeni bir sey değil. Ama 2023'ten beri parolaları değiştirmediyseniz zaten bir sıkıntı var demektir. Biz boşuna her sitede farklı parola kullanın demiyoruz.

Yapmanız gerekenler;
  • Parola değiştirin.
  • İki adımlı doğrulama kullanın.
  • Her sitede aynı parolayı kullanmayın.
2023'ten beri aynı şifreyi kullanmıyorum e-posta adresimde. Ayrıca her yerde de aynı şifreyi kullanmıyorum.

@Hasan Merkit Endişelenecek bir durum var mı? Ne yapmam lazım? Mail adreslerime bağlı olan önemli bir şey yoktu sanırım. Ayrıca ödeme bilgisi falan da yok. Tek sorun olabilecek şey Steam ve Epic Games hesaplarım. Ayrıca şu an çalınmış bir hesabım yok sanırım. @Barış

Son düzenleyen: Moderatör: