Merhaba arkadaşlar e-postama değişik saçma sapan sitelerden mailler alıyorum. Bu sitelere daha önce girmedim. Hayatımda ilk defa görüyorum bu mailleri. Acaba çalındı mı, ne oldu? Bir tane e-postamız çalınmış mı diye kontrol ettiğimiz site vardı, adını unuttum. Onu da yazarsanız çok mutlu olurum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
En iyisi hesabımı kalıcı olarak silip kurtulmak yeni hesap açtım şimdi zaten bunu kalıcı olarak nasıl silebilirim Outlook hesabı nasıl siliniyor?
Bu tür mailler almanız için e-posta'nızın çalınmasına gerek yok ki? Sonuçta milyon tane siteye üyesiniz dolayısıyla bir tanesinden mail adresinizin sızdırılması veya satılması yeter. Altta abonelikten çık butonuna tıklayarak abonelikten çıkın bir süre sonra biterler.
Bu tür mailler almanız için e-posta'nızın çalınmasına gerek yok ki? Sonuçta milyon tane siteye üyesiniz dolayısıyla bir tanesinden mail adresinizin sızdırılması veya satılması yeter. Altta abonelikten çık butonuna tıklayarak abonelikten çıkın bir süre sonra biterler.
Siz suyun kaynağını kesmiyorsunuz ki sadece gelen suyu döküyorsunuz. Gelen maillerin alt tarafında olan abonelikten çık vb. tarzı yerlere tıklayarak "verdiğiniz" onayları kaldırın ki bir daha yollamasınlar.
Siz suyun kaynağını kesmiyorsunuz ki sadece gelen suyu döküyorsunuz. Gelen maillerin alt tarafında olan abonelikten çık vb. tarzı yerlere tıklayarak "verdiğiniz" onayları kaldırın ki bir daha yollamasınlar.
Bu tür e-postalar abonelik e-postası değil, scam mailler bunlar. Tehlikeli linkler olabilir, tıklamamak gerekli. Gönderen maile bakarsanız zaten e-postayı açmadan silmeniz gerektiğini anlarsınız.
Create an alias to give you an additional email address which uses the same inbox, contact list, and account settings as your primary email address in Outlook.com.