PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar e-postama değişik saçma sapan sitelerden mailler alıyorum. Bu sitelere daha önce girmedim. Hayatımda ilk defa görüyorum bu mailleri. Acaba çalındı mı, ne oldu? Bir tane e-postamız çalınmış mı diye kontrol ettiğimiz site vardı, adını unuttum. Onu da yazarsanız çok mutlu olurum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

En iyisi hesabımı kalıcı olarak silip kurtulmak yeni hesap açtım şimdi zaten bunu kalıcı olarak nasıl silebilirim Outlook hesabı nasıl siliniyor?

Ekran görüntüsü 2026-02-21 171903.webp

Ekran görüntüsü 2026-02-21 171924.webp

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-02-21 172713.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-21 172713.webp
    101,9 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran görüntüsü 2026-02-21 173327.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-21 173327.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Bu tür mailler almanız için e-posta'nızın çalınmasına gerek yok ki? Sonuçta milyon tane siteye üyesiniz dolayısıyla bir tanesinden mail adresinizin sızdırılması veya satılması yeter. Altta abonelikten çık butonuna tıklayarak abonelikten çıkın bir süre sonra biterler.

Bu siteden sorgulayabilirsiniz. Spam olarak işaretlenirler genelde. Öyle işaretlenmezse siz işaretleyin. Gelecekte öyle işaretlenirler böylece.
:( ne yapmam gerekli?

Bu tür mailler almanız için e-posta'nızın çalınmasına gerek yok ki? Sonuçta milyon tane siteye üyesiniz dolayısıyla bir tanesinden mail adresinizin sızdırılması veya satılması yeter. Altta abonelikten çık butonuna tıklayarak abonelikten çıkın bir süre sonra biterler.

Engelliyorum yine de gelmeye devam ediyor bu e postalar :(

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-02-21 172713.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-21 172713.webp
    101,9 KB · Görüntüleme: 61
:( ne yapmam gerekli?

Engelliyorum yine de gelmeye devam ediyor bu e postalar :(

Siz suyun kaynağını kesmiyorsunuz ki sadece gelen suyu döküyorsunuz. Gelen maillerin alt tarafında olan abonelikten çık vb. tarzı yerlere tıklayarak "verdiğiniz" onayları kaldırın ki bir daha yollamasınlar.

Siz suyun kaynağını kesmiyorsunuz ki sadece gelen suyu döküyorsunuz. Gelen maillerin alt tarafında olan abonelikten çık vb. tarzı yerlere tıklayarak "verdiğiniz" onayları kaldırın ki bir daha yollamasınlar.

Alt tarafta abonelikten çık vb onay yeri de yok olsa yapacağım da yok.

Ekran görüntüsü 2026-02-21 173150.webp
Ekran görüntüsü 2026-02-21 173227.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür e-postalar abonelik e-postası değil, scam mailler bunlar. Tehlikeli linkler olabilir, tıklamamak gerekli. Gönderen maile bakarsanız zaten e-postayı açmadan silmeniz gerektiğini anlarsınız.

Bir tek onda var mesela diğer maillerin içi boş böyle

En iyisi hesabımı kalıcı olarak silip kurtulmak yeni hesap açtım şimdi zaten bunu kalıcı olarak nasıl silebilirim Outlook hesabı nasıl siliniyor?
Spam olarak işaretlemeye devam edin. Bende hepsi otomatik spama düşüyor.