Sayısal temelin yoksa 2. sınıfa bile geçemezsin kazansan bile. Makine mühendisliği okuyan biri olarak söylüyorum. O yüzden DGS falan boş verip sayısal çalış. Boş ver kimin ne dediğini, bir de DGS ile mi uğraşacaksın?
Hocam uzun araştırmalar sonucu YBS ve sosyoloji arasında kalmıştım ama daha sonrasında mühendislik ve tıp dışında iş imkanının kısıtlı olduğunu anladım ve makine mühendisliği 4 yıllık hedefi koydum. Siz hangi üniversitede okudunuz? Fizik ve matematiğimin temeli bile yok, şimdi hiç matematik kitabı ile sıfırdan başladım. 1 yılda halledebilir miyim sizce? Hedef 50k sayısal.
@Qhan hocam merhaba, makine mühendisliği okuyan biriyle konuştum, "eğer sayısalın aşırı iyi değilse ve üniversite hayatı yaşamak istiyorsan bir başka mühendislik alanı olan endüstri mühendisliğine yönelebilirsin" dedi. Endüstri mühendisliği ile makine mühendisliğinin arasında ne fark var onu bile bilmiyorum. SolidWorks, AutoCAD gibi programları bilen biri olarak hangisini okumalıyım?
@BLSP Hocam merhaba, Hiç Matematik bitti ve 345 ile Mert Hoca playlist geçeceğim. Eyüp B Öğreniyorum/Gelişiyorum playlisti sanırım AYT konularını da işliyor. Bu yüzden ilk önce TYT 3D VDD'den mi başlamam gerekiyor?
Ayrıca Mert Hoca izlemeden direkt Eyüp B Öğreniyorum/Gelişiyorum veya TYT 3D VDD başlamam mantıklı olur mu? Çünkü farklı bir konuda sadece Eyüp B izlemenin yeterli olunacağı söylenmiş.
Hocam pardon, sitede düzenleme yok sanırım, anlayamadım.
Düzenleme: 345 ve konu anlatımı sonrası Eyüp B'ye TYT 3D VDD ile mi yoksa Öreniyorum/Gelişiyorum ile mi başlamalıyım? Öğreniyorum/Gelişiyorum playlisti YKS olarak yazıldığı için kafam karıştı.
Onun dışında Eyüp B ve geometri dahil TYT matematiğimi güzel bir şekilde bitirdikten sonra AYT'ye Mert Hoca veya Eyüp B, hangisi ile başlamalıyım?