Hocam orijinal kutusu ve faturası olmadan iade edemiyormuşum. Neyse yarından itibaren Türkçe dil bilgisi ve Hiç Matematik üzerinden ilk 12 konuya başlıyorum.
@BLSP Hocam size bi soru daha soracağım. Ben bu dönemin başına kadar OBP'nin YKS sıralamasını etkilediğini bilmiyordum. Bundan dolayı 9 ve 10. sınıfı çok önemsemedim, ikisinin ortalaması 64 geliyor. Bunun çok fazla etkileyeceğinden haberdar değildim ve bu sene öğrenince fazlasıyla canım sıkıldı ve düzeltmem gerektiğini anlayınca sınavlara çalıştım. Fakat temelim olmadığı için max 77 ortalama yapabildim. Yani uzun lafın kısası toplam OBP'yi max 70 yapabileceğim gibi. İstediğim bölüm sayısal olduğu için bu beni baya etkileyecek. Sizce makine mühendisliği isteğim bir hayal mi?
Daha yeni öylesine bir tane TYT Türkçe denemesi yaptığımda -hiç çalışmadan- 26 net yaptığımı fark ettim. Sözel ve Eşit Ağırlıkta iş imkanlarının kötü olduğunu biliyorum ama Sizce Sözel veya Eşit Ağırlık yönelmeli miyim?
Eğer OBP puanım yüksek olsaydı makine mühendisliğini kazanabileceğine umudum vardı. Okuduktan sonra iş imkanım çok rahat olacaktı, makine konusunda çevrem bol.
Sizce ne yapmalıyım, EA veya Sözel yönelsem iş bulabilir miyim?