Bütçe
2.000 TL
Makaleler
43
Merhaba,

2.000 TL bütçede iyi bir gamepad arayışındayım.
  • macOS ve iOS uyumluluğu kesinlikle olmalı.
  • Uzun ömürlü, kolay kolay bozulmayacak olmalı (ki gördüğüm kadarıyla hepsinde hall-effect joystick ve tetikler var, bu sebeple bundan yana pek şüphem yok).
  • Fantech ve 8BitDo'dan şüphem yok ancak BIGBIG WON'dan şüpheliyim, bu sebeple güvenilir bir marka olmalı.
  • Hall-effect ile adaptif tetiğin aynı şey olmadığını biliyorum; ancak özellikle BIGBIG WON Aether'ın teknik özelliklerinde "ayarlanabilir tetik" falan gibi bir şey yazıyor, bu tam olarak ne oluyor?
Birkaç tane gamepad buldum, sizlere sıralıyorum. Mümkünse bunlar arasından en iyi seçeneğin hangisi olduğunu söylerseniz sevinirim:

Merhaba,

2.000 TL bütçede iyi bir gamepad arayışındayım.
  • macOS ve iOS uyumluluğu kesinlikle olmalı.
  • Uzun ömürlü, kolay kolay bozulmayacak olmalı (ki gördüğüm kadarıyla hepsinde hall-effect joystick ve tetikler var, bu sebeple bundan yana pek şüphem yok).
  • Fantech ve 8BitDo'dan şüphem yok ancak BIGBIG WON'dan şüpheliyim, bu sebeple güvenilir bir marka olmalı.
  • Hall-effect ile adaptif tetiğin aynı şey olmadığını biliyorum; ancak özellikle BIGBIG WON Aether'ın teknik özelliklerinde "ayarlanabilir tetik" falan gibi bir şey yazıyor, bu tam olarak ne oluyor?
Birkaç tane gamepad buldum, sizlere sıralıyorum. Mümkünse bunlar arasından en iyi seçeneğin hangisi olduğunu söylerseniz sevinirim:
İşte belirtilen kriterlere göre inceleme ve öneriler:

1. Fantech Shooter III
- Uyumluluk: macOS ve iOS (check)
- Yapı kalitesi ve oyun deneyimi: İyi
- Fiyat performans: Uygun
- Tavsiye: İyi bir seçenek.

2. Fantech Revolver III
- Yapı kalitesi: İyi
- Fiyat performans: Uygun
- Tavsiye: Fantech Shooter III’ten çok daha iyi bir özellik sunmuyor, giderleri artmasın için bu ürünü almana gerek yok.

3. Fantech Nova II
- Yapı kalitesi: İyi
- Fiyat performans: İyi
- Tavsiye: Diğer Fantech ürünleri kadar güçlü değil ancak yeterli.

4. BIGBIG WON Aether
- Uyumluluk: iOS kesin, macOS hakkında bilgi yok.
- "Ayarlanabilir tetik": Bu, tetiklerin hassasiyetini ayarlayabilme imkanını ifade ediyor. Yani hızlı yanıtlar için hassas ayarlamalar yapabilirsiniz.
- Tavsiye: Mac uyumluluğu kesin olmadığı için tercih etmemenizi öneririm.

5. 8BitDo Ultimate 2C
- Yapı kalitesi: Çok iyi
- Fiyat performans: Üst düzey (genellikle iyi değerlendirilir).
- Tavsiye: En iyi seçenek olarak öneririm.

Sonuç:
- 8BitDo Ultimate 2C modelini tercih etmenizi öneririm. Kalitesi, uyumluluğu ve değerlendirmeleri ile bütçeniz dahilinde en iyi performansı sunar.