Bütçe
2.200 TL
Sözümdeyim hâlen, Ultimate 2C'nin ve ES Pro'nun konuşulduğu yerde Rampage Hydra Z planı bile olamaz.
Tamam sen alma ben sana atmadım zaten. Ne uzattın be arkadaş ya. Aralarında fiyat farkı var. Rampage sana çıkıp bu gamepadi diğerleri ile aynı paraya satsa tamam da adam daha ucuza koymuş. Arkadaşa basit bir tavsiyede bulundum. Kullandım bence güzel bu kadar basit yani. Daha fazla da uzatmayacağım.

Hocam peki benim dediğim 3 model arasında Gulikit ES daha iyidir diyebilir miyiz?

Pek bir farkları yok. Asura veya Beitong daha mantıklı. Asura kutu içeriği olarak da doyurucu fakat tasarımı kötü.

8. nesil XBOX'u 2. elden PG ile bulursunuz belki.
9. nesil'i 2400'e satıyorlardı bir ara pg değildi ama.

Ek: Eğer bana yakın bir yerde oturuyorsanız testleri yapılmış XBOX kontrolcüm mevcut. 2100TL'ye verebilirim.

Ölü bölge tepkisellik yazılım olarak hiçbir farkları olacağını sanmıyorum. Driver bağlantı çeşitliliği çift motorlu titreşimi bir ton ayarı falan. Tek fark malzeme kalitesindedir. O da fiyatı 1500 tl.
Fiyat değil kullanılan nitelikler önemli olan şey.

Hocam kontrolcünün iç kiti, anahtarları, bataryası ve kasası. Bu konular dolayısıyla attığınız model alınmaz. Benim önerdiğim modeller bu konularda daha iyi.

Bende gamepad araştırması yapıyorum. 3 ay sonrasında premium kalite bir model alıcağım mesela.

Muhtemelen bu modeli alıcağım: MOJHON Blitz 2 Oyun Kolu
Dostum bu dediklerini ben kullandığımda fark etmedim bile. Dediğim gibi Switch Pro Controllerım da var. Eminim bu dediklerin kalitelidir ben oynadığımda bir fark görmedim. Aynı deneyim yani birebir. Radikal bir fark olsa hak verebilirim ama yok yani öyle bir fark. Senin önerdiğin modeller daha kötü demedim zaten ama ben benim kullandığım modelin kullanılmaz ya da çok kötü olduğunu düşünmüyorum.

Rampage gamepadin şarjı 3 gün falan gidiyor bu arada. Günde 5 saat falan oyun oynayan birisiyim. 3 4 gün titreşim açık oyun oynayabiliyorum.

Dostum bu dediklerini ben kullandığımda fark etmedim bile. Dediğim gibi Switch Pro Controllerım da var. Eminim bu dediklerin kalitelidir ben oynadığımda bir fark görmedim. Aynı deneyim yani birebir. Radikal bir fark olsa hak verebilirim ama yok yani öyle bir fark. Senin önerdiğin modeller daha kötü demedim zaten ama ben benim kullandığım modelin kullanılmaz ya da çok kötü olduğunu düşünmüyorum.

Rampage gamepadin şarjı 3 gün falan gidiyor bu arada. Günde 5 saat falan oyun oynayan birisiyim. 3 4 gün titreşim açık oyun oynayabiliyorum.
Radikal fark yaratabilen tek gamepad Dualsense bana kalırsa. Ben kullandığımda dualsense harici başka gamepad de bir fark görmedim.

Benim XBOX gamepad'e pil takınca 30-40 gün sonra şarjı bitiyor.

Radikal fark yaratabilen tek gamepad Dualsense bana kalırsa. Ben kullandığımda dualsense harici başka gamepad de bir fark görmedim.
İşte bu düşünceden kaynaklı dediğin gamepad kötü. Kaliteye bakılmadan öneri sunulmaz.

Benim XBOX gamepad'e pil takınca 30-40 gün sonra şarjı bitiyor.
Normal. Dualsensein şarjı bile 6 saat falan gidiyor. Pille çalışan gamepadle kıyas yapmak saçma.

İşte bu düşünceden kaynaklı dediğin gamepad kötü. Kaliteye bakılmadan öneri sunulmaz.
Ben kaliteli olduğunu düşünüyorum bu bahsettiğim gamepadin. Arada 900 lira fiyat farkı neredeyse. Normal yani. Arkadaş 2200 diyorsa benim dediğimi almasın zaten ben ucuz alternatif sundum.

Normal. Dualsensein şarjı bile 6 saat falan gidiyor. Pille çalışan gamepadle kıyas yapmak saçma.
Sorun demek ki şarj değil. Ürününü övme araştır.

Ben kaliteli olduğunu düşünüyorum bu bahsettiğim gamepadin. Arada 900 lira fiyat farkı neredeyse. Normal yani. Arkadaş 2200 diyorsa benim dediğimi almasın zaten ben ucuz alternatif sundum.
Bütçenin hepsi kullanılıyorsa eğer 1500TL'ye onu almak saçma. Ki bence pahalı. Muadeilleri 1100TL civarından başlıyor.

Sorun demek ki şarj değil. Ürününü övme araştır.
Yahu ben cidden sizi anlamakta güçlük çekiyorum. Neden sırf satın aldığım için övüyormuşum gibi yargılanıyorum abi ben. Switch Pro Controllerım da var benim rampage yerine onu kullanırım istesem. Arada radikal fark olsa enayi değilim zaten rampage kullanayım. Yok işte. Ben anlamıyorum o farkı. Çoğu kişi de anlamayacak o farkı. Bahsettiğiniz kadar bir fark yok.

Bütçenin hepsi kullanılıyorsa eğer 1500TL'ye onu almak saçma. Ki bence pahalı. Muadeilleri 1100TL civarından başlıyor.
Bütçenin hepsini kullanıyorsa almasın zaten. Aksini söylemedim.

Birkaç yerde ZD Gaming Classic Legend önerildiğini gördüm ve fiyatı 2000 lira imiş wraithesports sitesinde. Gulikit ES veya 8BitDo Ultimate 2C modellerine göre nasıldır?