Bütçe
2.200 TL
Birkaç yerde ZD Gaming Classic Legend önerildiğini gördüm ve fiyatı 2000 lira imiş wraithesports sitesinde. Gulikit ES veya 8BitDo Ultimate 2C modellerine göre nasıldır?
Çok hoş bir model. Fakat kasa kalitesi pek iyi değil. Switch olarak sessiz bir yapıda membran sonuçta. TMR kadar oyun için iyi değil ama.

Çok hoş bir model. Fakat kasa kalitesi pek iyi değil. Switch olarak sessiz bir yapıda membran sonuçta. Tmr kadar oyun için iyi değil ama.

Birazcık daha bütçe zorlayıp gulikit es Pro almaya değer mi kargoyla 2500 yoksa normal gulikit es yeterli olur mu?
8BitDo modeli biraz küçük diyorlar ve elim büyük olduğu için vazgeçtim ondan.
İncehesaptabeitong KP40 varmış 2900 lira ama İncehesap cuma akşamı oyun gecesinde 2400/2500 düşebiliyormuş.
Ayrıca gizala 2500 liraya GameSir Nova 2 Lite satıyormuş bu da bir düşündürdü ama dediğim gibi gulikit es iyi derseniz bütçeyi çok zorlamadan onu alacağım gibi.

Birazcık daha bütçe zorlayıp gulikit es Pro almaya değer mi kargoyla 2500 yoksa normal gulikit es yeterli olur mu?
8BitDo modeli biraz küçük diyorlar ve elim büyük olduğu için vazgeçtim ondan.
İncehesaptabeitong KP40 varmış 2900 lira ama İncehesap cuma akşamı oyun gecesinde 2400/2500 düşebiliyormuş.
Ayrıca gizala 2500 liraya GameSir Nova 2 Lite satıyormuş bu da bir düşündürdü ama dediğim gibi gulikit es iyi derseniz bütçeyi çok zorlamadan onu alacağım gibi.

KP40 o fiyata düşerse alınabilir. Ayrıca eğer bütçeniz yoksa Guliket es alın. 7-8 tane kontrolcü deneyim ettiğim için artık kötü olanları elime alamıyorum. Yeni yeni kullanmaya başlicaksanız çok anlamazsınız muhtemelen.

Ek: N11'e yeni üye olursanız Guliket es pro modeli 2200TL oluyor. Öyle almanız daha mantıklı olur.

KP40 o fiyata düşerse alınabilir. Ayrıca eğer bütçeniz yoksa guliket es alın. 7-8 tane kontrolcü deneyim ettiğim için artık kötü olanları elime alamıyorum. Yeni yeni kullanmaya başlicaksanız çok anlamazsınız muhtemelen.

İlk kez kullanacağım ama almışken enazından biraz uzun ömürlü almak istedim. Teşekkürler öneriler için.