Maksimum 20.000 TL bütçede Redmi Note 14 Pro vs 15

Bütçe
15.000-20.000 TL
Sizin benimle bir sorununuz var herhalde. Başka kişide Samsung önermiş gelmiş bana dislike atmışsınız. Diğerine like, garip gerçekten. Bu konuda en iyi sizsiniz, forumda konu açmanıza hiç gerek yoktu.

Bunu da ben yazdım bu arada.

Mumkunse X8 Pro alin, su anda X8 Pro nun icindeki Dimensity 8500s islemcili Xiaomi 17T kullaniyorum, 8 GB lik modelinden 4 GB fazla RAMİ var ancak günlük kullanimda aşırı fark yaratmaz 8 ile 12 arasi. Telefon yag gibi akiyor, güzel bir islemci yani ve sizleri uzun yillar goturebilecek bir islemci. 7s Gen 4 kullanan MG8 pro da 21 bin lira zaten, ustune 5 daha koyup xiaominin kendi sitesinden 26 ya X8 Pro almak cok cok daha mantikli bence. Ustune POCO cihazlar Redmiden hem malzeme kalitesi olarak hem islemci olarak hem arayuz olsrak nerdeyse her konuda daha iyi, xiaomi artik redmi serilerine yatirim yapmiyor globlade nerdeyse, Çin'de de yatirimlari aksadi oldukca. 5-10 seneye Redmi serisini birakip tamamen POCO serilerine gececekler diye dusunuyorum. Su anda tek sorunu kamera POCO'nun.

X8 pro bütçemi fazlasıyla aşıyor maalesef peki CMF1 8 RAM 256gb bu model hakkındaki yorumunuz nedir npc vesayre yok eksilerini artılarını az çok biliyorum 15k civarına satılıyor günlük kullanım için 2 3 yıl idare edebilecek bir telefon mu ve taksit imkanlarıda iyi

Hem islemci hemde saf guc bakimindan poco cok daha onde, ayni sekilde yazilim destegi bakimindan da bu sene bitecek diye biliyorum CMF1 in desteği, POCO ise 4 yil android 6 yil guvenlik guncellemesi aliyor. CMF daha premium hissettiren bir cihaz sadece, ayrica yazilim olarakta daha temiz ve başarılı olsada POCO almak cok daha mantikli.

Ha onun disinda 20 21 bandindaki telefonlardan asiri fazla seyde beklememek lazim, 3 4 sene sonra gundelik islerde is gorecektir büyük ihtimalle poco da ancak ağır islerde yetersiz kalabilir. Butcenizi biraz daha acip 3 4 bin kadar X8 Pro almaniz asiri daha mantıklı olur ama sizlere kalmis tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…