Steam Maksimum 28 Amerikan dolarına kadar sepet tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lorien
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 80
  • Etiketler Etiketler
    önerisi sepet
Bütçe
28 USD
Yer
Kaer Morhen
Aslında Diablo IV almayı düşünüyordum, fiyatı bu kadar düştüğü için. Ama bu akşam Baldur's Gate 3 de 25 dolara düştü. Bütçem maksimum 26-28 dolar civarında.

Sizce Diablo IV + 1-2 oyun mu, yoksa Baldur's Gate 3 mü?

Diablo tarzı oyunları hiç oynamadım ve çevrim içi oyunları da pek sevmem ama deneyesim vardı. Sıra tabanlı RPG tarzını da 1-2 kere deneyip pek içine girememiştim ama Baldur's Gate 3'ü denemek istiyorum.

Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Diablo 4 DLC'ler olmadan oynanmaz.

Baldur's Gate 3 başyapıt, öneririm.

Diablo 4 DLC'ler olmadan oynanmaz.

Baldur's Gate 3 başyapıt, öneririm.

Divinity: Original Sin 1'i oynamıştım, 2-3 saat kadar ama pek içine girememiştim. Tabii ikisi arasında bayağı fark var, biliyorum ama sıra tabanlı bir oyuna bağlanabilir miyim diye içimde ufak da olsa bir endişe var.

BG3'ün asıl olayı savaşların sıra tabanlı olmasından ziyade sınırsız bir özgürlük sunması. RPG seviyorsanız beğenmeme ihtimaliniz çok düşük.

BG3'ün asıl olayı savaşların sıra tabanlı olmasından ziyade sınırsız bir özgürlük sunması. RPG seviyorsanız beğenmeme ihtimaliniz çok düşük.
Sanırım BG3 alacağım hocam teşekkürler. 1300 lira bayılacağım ama yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…