Bütçe
28 USD
Yer
Kaer Morhen
Aslında Diablo IV almayı düşünüyordum, fiyatı bu kadar düştüğü için. Ama bu akşam Baldur's Gate 3 de 25 dolara düştü. Bütçem maksimum 26-28 dolar civarında.

Sizce Diablo IV + 1-2 oyun mu, yoksa Baldur's Gate 3 mü?

Diablo tarzı oyunları hiç oynamadım ve çevrim içi oyunları da pek sevmem ama deneyesim vardı. Sıra tabanlı RPG tarzını da 1-2 kere deneyip pek içine girememiştim ama Baldur's Gate 3'ü denemek istiyorum.

Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında Diablo IV almayı düşünüyordum, fiyatı bu kadar düştüğü için. Ama bu akşam Baldur's Gate 3 de 25 dolara düştü. Bütçem maksimum 26-28 dolar civarında.

Sizce Diablo IV + 1-2 oyun mu, yoksa Baldur's Gate 3 mü?

Diablo 4 DLC'ler olmadan oynanmaz.

Baldur's Gate 3 başyapıt, öneririm.

Diablo 4 DLC'ler olmadan oynanmaz.

Baldur's Gate 3 başyapıt, öneririm.
Divinity Original Sin 1 oynamıştım 2-3 saat ama içine girememiştim pek. Tabi ikisi arasında baya fark var biliyorum ama ufak da olsa endişe var içimde Sıra Tabanlı oyuna bağlanabilir miyim diye.

Divinity Original Sin 1 oynamıştım 2-3 saat ama içine girememiştim pek. Tabi ikisi arasında baya fark var biliyorum ama ufak da olsa endişe var içimde sıra tabanlı oyuna bağlanabilir miyim diye.

BG3'ün asıl olayı savaşların sıra tabanlı olmasından ziyade sınırsız bir özgürlük sunması. RPG seviyorsanız beğenmeme ihtimaliniz çok düşük.