Maksimum 3.000 TL'ye TT fiber için modem önerisi

Bütçe
3000 diyelim şimdilik.

The Man From Earth

Üstün
Sosyal Locası
Merhabalar,
TT artık bizden de modem kirası almaya karar verdiği için yerine modem almaya karar verdik, ancak uzak olduğum bir alan, o yüzden konu açmak istedim.
1000 altyapı var, muhtemelen 200 kullanacağız şu anlık ama 1000'e de geçebiliriz.
Wi-Fi'sinin iyi çekmesi önemli, şu anda onların verdiği ZTE H298A V1.0 var, berbat tek kelimeyle.

Bütçe olarak bir şey düşünmedik ama F/P olsun, uçmaya gerek yok.
Keenetic Speedster modeli gözüme takıldı 2.500 TL'ye ama nasıldır? Veya maksimum 3.000 TL desek mesela nasıl bir model çıkar karşımıza?

Eviniz kaç metrekare ve bütçe en fazla ne kadar artar? Keenetic Speedster modeli 1000 Mbps için yeterli gelmeyebilir.

Keenetic Speedster WiFi 5 yani eski. Günümüzde WiFi 6 bir cihaz almanız lazım. Keenetic Hopper var ama 3700 lira yani bütçenizi aşıyor. Bu durumda Keenetic harici diğer markalara yönelmeniz gerekli sanırım.
Bir arkadaşım şu cihazı kullanıyor ve memnun. https://www.epey.com/router/tp-link-archer-be230.html

Xiaomi Ax3200 işinizi görür, ikinci elde ara sıra ucuza bulunuyor oraya da bakabilirsiniz.

BE230 berbat bir router maalesef. Kullanıyorum, kablolu kablosuz performansı berbat. Bufferbloat ve çekim sorunları yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…