O da düz beyaz. O yüzden diğerine sıcak baktım. Ama olsun, olabilir. Sipariş ettiğim monitör de beyaz. Onunla iyi görünebilir.

Zaten seçenekler az hocam. Alırsanız kalitelisini alın. Benim beyaz ER21 Pro Mouse'um var diğer her şeyim siyah ama güzel gözüküyor siyahların arasında.

@23783 hocam merak ettim, nasıl bir kalite farkından bahsediyorsunuz?

Çoğu konuda. Kasa ve malzeme, switch, batarya performansı, keycaps ve yalıtım gibi özellikler. Çoğu konuda Aula önde. Hem Havit'in modeli çok bilgisi olmayan bir model. Belki fabrikadan çıkma bir sorunu vardır ve ben bilmiyorumdur.

Çoğu konuda. Kasa ve malzeme, Switch, batarya performansı, keycaps ve yalıtım gibi özellikler. Çoğu konuda aula önde. Hem Havit'in modeli çok bilgisi olmayan bir model. Belki fabrikadan çıkma bir sorunu vardır ve ben bilmiyorumdur.

Yani malzeme olarak biraz daha spesifik olmanızı istemiştim. Malzemesi ne?

F75 ile aynı malzeme mi?

Şu videoda 2:40 civarında alüminyumdan bahsediyor ama çok hızlı geçmiş. Yalan mı?

Üst kısmında alüminyum, altında ise ABS plastik diye belirtmiş. Yüksek ihtimalle üst kısım derken Keycaps'i kast etmiştir.

Yoksa bu fiyata alüminyum kasa ne bileyim 😀. Çok tatlı olurdu.

Daha yeni kendim sipariş ettim.

Bu klavyeyi önermiyorum Gamenote'un genelde switchleri giriş seviyesi oluyor aynı paraya pre-lubed klavye bulunabilir ayrıca Wireless moddaki gecikme değerleride çok iyi gelmedi.