• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Maksimum 3.500 TL bütçeye kablosuz özellikli mekanik klavye önerisi (Numpad olmalı)

Bu klavyeyi önermiyorum Gamenote'un genelde switchleri giriş seviyesi oluyor aynı paraya pre-lubed klavye bulunabilir ayrıca Wireless moddaki gecikme değerleride çok iyi gelmedi.

Hocam gecikme değerlerini nereden öğrendiniz? Ben bulamadım da.

Bir de royal kludge fasonu. Kötü olacağını sanmıyorum(?)

Son düzenleme:
Daha iyi modeller var. Ama biz burada 2 klavye parası ödediğimiz için yurt dışında model bolluğu daha fazla.

İyiden kastınız Switch kalitesi falansa tamam ama Gamenote'un ses tekeri ve ekranı da var. LCD bayağı fantezi aslında ama ben tekersiz yapamam mesela. İhtiyaca bağlı

İyiden kastınız Switch kalitesi falansa tamam ama Gamenote'un ses tekeri ve ekranı da var. LCD bayağı fantezi aslında ama ben tekersiz yapamam mesela. İhtiyaca bağlı

Yani tabii zevke göre değişir. Mesela ben klavyemde ekran asla istemem. Hem bence gereksiz hem batarya yiyor. Ama sevene bir şey diyemem.

Açtım ben. Açıkçası malzemesini F75'ten daha çok beğendim diyebilirim. Alüminyum yok. Tekerin ses hassasiyeti biraz düşük. Çevirirken cırcır sesi çıkartıyor mekanik anahtarlar gibi(tamirci anahtarı? Adını bilmiyorum) tıklama hissiyatı dandik geldi. Onun dışında okey diyebilirim. Işıklar sönük geldi ama muhtemelen önceki klavyemde pudding keycap olduğu içindir. Denerim onu da.

Hocam az önce denedim de, Aula'ya göre bariz bir şekilde daha az parlak.

Son düzenleme:

Altta paylaştığım Aula F99 PRO klavyeyi de düşünebilirdiniz.

Altta paylaştığım Aula F99 PRO klavyeyi de düşünebilirdiniz.

Neden harflerin garip kısımlarda bulunduğu klavyeleri öneriyorsunuz onu da anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…