Bütçe
40.000 TL
Rotayı tamamen Poco X8 Pro Max'a kırdım arkadaşlar çok teşekkür ederim.
Evet, bu fiyat segmentinde Poco X8 Pro Max baya mantıklı bir tercih gibi gözüküyor. Özellikle batarya konusu sizin için çok önemli olduğundan dolayı gayet mantıklı bir seçim. Yinede sonradan pişman olmamak için hızlı karar vermeyin bence. Detaylı araştırıp, iyi bir tercih yapmak gerekiyor çünkü bir kez telefon alındığı zaman yıllarca kolay kolay değiştirmiyoruz. Epey üzerinden teknik detaylarını kontrol edip, ardından en çok aklınıza takılan cihazların inceleme videolarını izleyebilirsiniz ama malumunuz tarafsız ve reklamsız bir inceleme videosu bulabilmek epey zor.

Sizin için Epey üzerinden kontrol ettim ve bu fiyat skalasında alınabilecek en iyi telefonlar bence bunlar. Yinede eğer benimki gibi arayüz takıntınız yoksa Poco X8 Pro Max alın geçin derim hocam.

1785611314607.webp

Çok uzun saatler sosyal medya kullanıyorum. Tek amacım, uzun pil ömrü sunan, özellikle TikTok'ta donma, kasma yaşamayan, güncelliğini yitirmemiş maksimum 40 bin bandında bir telefon almak. Halihazırda Samsung Galaxy A51 kullanıyorum; aldığım günden beri bataryası felaket kötü, ayrıca kasıyor. Galaxy A57 ile Redmi Note 15 Pro+ 5G arasında kaldım. CPU'sunun Snapdragon olmasından dolayı Redmi almak istesem de sizlere danışmadan, etmeden karar vermek istemedim. Önerilerinize açığım.
X8 Pro Max batarya olarak en iyisi. A57 günlük kullanım için gayet güzel ve ucuz. iPhone 16e uzun ömürlülük olarak çok iyi, kompakt cihaz severseniz mantıklı seçim, yazılım olarakta rakiplerine kıyasla en iyisi. S24'de aynı şekilde kompakt bir cihaz. Kamera olarak dediğim cihazlara kıyasla daha iyi.