Bütçe
400-500 TL
trendyol.com/xiaomi/redmi-buds-6-play-siyah-kulakici-kulaklik-gurultu-onleme-bt5-4-ios-android-xiaomi-tr-garantili-p-855229295

Bundan ucuzunu kulağımın kıkırdağına değdirmem. Hem ergonomisi olmaz hem ses kalitesi düşük olur.
Linke tıklanmıyor. Eğer bu kadar kötüyse bu fiyata kulaklık almam.

Linke tıklanmıyor. Eğer bu kadar kötüyse bu fiyata kulaklık almam.
Hocam 500-600 liraya en azından kullanılabilir cihazlar var da 500 altında düzgün kulaklık yok. Kablolu bakılabilir.

Çin'de merdiven altında kendi elleriyle taş yontup kulaklık yapan adam bile 600 liradan satıyor.

Veya indirim kuponu ile 200 liralık indirim yapılabilir.

Hocam 500-600 liraya en azından kullanılabilir cihazlar var da 500 altında düzgün kulaklık yok. Kablolu bakılabilir.

Veya indirim kuponu ile 200 liralık indirim yapılabilir.

O bütçede kablosuz kulaklık almanızı önermem, ergonomik ve ses kalitesi değerlendirildiğinde başarısız ürünlerin cefasını çekersiniz.

Almaktan vazgeçtim. Bütçeyi yükselteceğim zaman tekrar konu açarım. Teşekkür ederim.

Almaktan vazgeçtim. Bütçeyi yükselteceğim zaman tekrar konu açarım. Teşekkür ederim.
Hocam bütçeyi 500-600 yapsanız yine kullanılabilir güvenilir Lenovo, Redmi, QCY gibi modellerin biraz kalitesiz olsa da gayet güvenilir kulaklıkları oluyor. Sadece 400 TL tam sınırında.

Bu alınabilir mesela, bence biraz abartılmış. Konfor da ses de öyle aşırı rezalet olmaz. Zaten appleri var, EQ ile gayet ortalama bir ses kalitesi yakalayabilirsin. Ben birçok daha pahalı kulaklık kullanmama rağmen, EQ ile tatmin oldum şahsen fiyatına göre.