Bütçe
Maksimum 5000

shockedblackguy

Üstün
Scyrox V8 aldım hem alışamadım hem de oturmadı ve bu yüzden sattım. Şu an kullandığım mouse elime güzel oturduğu için benzer şekilli bir şey ararken şu iki modeli buldum:
ATK X1 Pro Max
Lamzu Maya X
Tutuşum %60 palm %40 claw gibi bir şey. 18 santimetre civarında elim.

Şu an kullandığım mouse HyperX Pulsefire Haste, delikli olan. ATK X1'in şekli Viper V3 Pro'ya benziyor. Maya X'in şekli ise şu an kullandığım mouse ile neredeyse aynı ama fiyat farkı çok.

Bu iki mouse parasını hak eder mi? Sizce hangisini alayım veya başka bir öneriniz var mı? Lütfen Scyrox V6 da önermeyin, şimdiden teşekkürler.

@Toby Fox hocam seni etiketliyorum hep ama kızma, en iyi bilen sensin bu konuları :)

Yani hiç kullanmadığım için bilemiyorum ama aim almak için rahatsa olabilir hocam. Viper V3'ün şekli de hoşuma gitmişti, ama mağazalarda bulamadığım için deneyemedim tutarak.

1743451864081.webp

Bu üçü arasında kaldım. X1 fiyatı sebebiyle daha önde.

Son düzenleme:
Yani hiç kullanmadığım için bilemiyorum ama aim almak için rahatsa olabilir hocam. Viper V3'ün şekli de hoşuma gitmişti, ama mağazalarda bulamadığım için deneyemedim tutarak.

Eki Görüntüle 136681
X1 önermem. Sorunluydu en son. OGM Pro V2 öneririm açıkçası.

Eki Görüntüle 136681
Scyrox V6 elinize oturmamış. Maya X de oturmayacaktır.