@GodOfWar hocam bahsettiğiniz QN70F modeli Samsung'un en dip model Mini LED cihazı, o kadar para verdikten sonra bir markanın en düşük Mini LED'ini almazdım ben olsam.
Diğer önerdiğiniz TCL'i de ben bizzat canlı inceledim ancak kağıt üstü verilerle alakası yok cihazın, ekrandaki kaplama yüzünden renkler bariz soluk kalıyor. Yine TCL'in giriş seviyesi Mini LED modellerinden biridir kendisi...
Next kısmına gelirsek teknoloji şans işi hocam. Bahsettiğim TCL'nin 55" modelini almayı düşünüyordum ama canlı halini görünce vazgeçtim, şu anda ben de Next'in 55" olan Mini LED'ini kullanıyorum. Muadil TCL'den daha ucuz olmasına rağmen renkler konusunda kesinlikle daha başarılı. Arkadaşa önerdiğim 65" ve 144Hz olan model çok çok daha iyi zaten. Kullanan kayda değer insan var bu modeli ve bariz bir şikayet görmedim. Ne de olsa her marka TV'nin envai çeşit şikayeti var.
Ha tabii ki öncelik Grundig OLED olmalı, hem fiyatı gayet uygun hem de LG marka panel kullanıyor.
Herhangi bir markanın Fan'ı olduğumdan değil, fiyatına kıyasla sundukları gayet iyi olduğundan bu iki markayı öneriyorum
.