Bütçe
Ssd için maks 600 kablo için ise maks 400 civarı ikisi toplam 1000 tl

11100

Becerikli
Merhaba içinde indirdiğim oyunları, filmleri, dizileri falan taşımak için SSD almayı planlıyorum. SATA 3.0-USB kablosu bulamadım ama SSD iki model buldum birisi Goodram 256 GB SATA SSD diğeri HP 240 GB SATA SSD. Sizce hangisi alınır? Hangisinin kalitesi daha iyidir ve hangisinin ömrü daha uzundur? Linkleri aşağıya bırakıyorum. Bu arada varsa eğer maksimum 400 TL civarına SATA 3.0-USB kablo önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Exporrgin sitesi güvenilir mi hocam? Daha önce hiç duymadım. Ayrıca yanında söylediğim bütçede kablo öneriniz var mıdır?
Kusura bakma görmemişim. Bütçedeki en ucuz düzgün SSD bu. Piyasada düzgün markalı kablo pek yok yorumu güzel olanı alman en iyisi olur gibi.

Exporrgin sitesi güvenilir mi hocam? Daha önce hiç duymadım. Ayrıca yanında söylediğim bütçede kablo öneriniz var mıdır?
N11 üzerinden alsan daha iyi.

Güvenilir hocam, şuanda kullandığım RAM'leri Exporgin'in kendi sitesinden almıştım, hatta ilk siparişe 50, 2. siparişe de 150 TL indirim veriyordu. O kampanya hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum.