Rauf
Uzman
Teşekkür ederim hocam
https://www.bequiet.com/en/case/1854 önemli detayı unutmuşum. Kasa üst kısmında 240 mm radyatör desteklediğini belirtmiş. Sadece ön panelde 360 var. Bunu bilerek alın.
Uyumsuzluk yapmaz. Kasanızın ön girişleri USB 3.0 hızında çalışmış olacak. Benim bildiğim çoğu kasalar bu şekilde oluyor.Arkadaşlar bir şey sorabilir miyim benim düşündüğüm anakart şu "Gigabyte X870E Aorus Elite WIFI7 AMD AM5 DDR5 ATX Anakart" bu anakartta USB 3.2 diyor.
"Lian Li Lancool III Beyaz RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa" kasasında USB 3.0 yazıyor usb yerleri uyumsuz mu olur ?
Hem anakartın teknik özelliklerini inceledim. "USB 3.2 Gen 1 headers" yazıyor yani ikiside aynı hız.Uyumsuzluk yapmaz. Kasanızın ön girişleri USB 3.0 hızında çalışmış olacak. Benim bildiğim çoğu kasalar bu şekilde oluyor.
Uyumsuzluk yapmaz. Kasanızın ön girişleri USB 3.0 hızında çalışmış olacak. Benim bildiğim çoğu kasalar bu şekilde oluyor.
Hem anakartın teknik özelliklerini inceledim. "USB 3.2 Gen 1 headers" yazıyor yani ikiside aynı hız.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam.
Eki Görüntüle 162171
@20424 hocamın başka bir konuda cevabını buldum az önce Usb 3.0 USB 3.2 gen 1 in diğer adıymış![]()
Hocam benim oldukça hoşuma gitti açıkçası düşünebilirsiniz , kasım ayında parçaları toplayacağım ama ben onu seçtim
Hocam benim oldukça hoşuma gitti açıkçası düşünebilirsiniz , kasım ayında parçaları toplayacağım ama ben onu seçtim