Maksimum 70.000 TL bütçede Galax RTX 5080 vs INNO3D RTX 5080

Bütçe
Maksimum 70.000 TL
AiO'ların ömrü muamma, yaptığım yorum sadece soğutma performansları dahilinde. Bu kısım karışmasın.

Anladım hocam ekran kartı desteği almak gerekir mi hocam genelde ekran kartının sol tarafı eğik kalıyor.

Anladım hocam ekran kartı desteği almak gerekir mi hocam genelde ekran kartının sol tarafı eğik kalıyor.

Bir şeyle destekleyin yeterli ne olduğunun önemi yok.
Şu ana kadar işlemci, mermi, bozuk para vb. cisimlerle destekleyenleri bile gördük.

@LH44 @michaelscofield

Merhaba, hocam

RTX5080 INNO3D Vatan Bilgisayar sitesinde 64.750 TL'ye düşmüş almamı önerir misiniz?

Parmak izi falan tespit edersem iade edeceğim.

Kesinlikle haklısın hocam ama şimdi almasam 3-4 yıl sonra ekonominin durumu vahim şu an yatırım yapıp bir daha yapmamak istiyorum. Doğru bir karar değil mi hocam?
Arada adamakıllı bir performans farkı olsa tamam diyeceğim ama 5070 Ti alsan daha iyi bence, kalan paraya başka şey alırsın.

Alabilirsiniz, ben farklı bir modele bakmışım.

Alabilirsiniz, hayırlı olsun.

Hocam Vatan Bilgisayar teşhir ürünü gönderebilme ihtimali var mı iade kabul etmiyorlarmış ayıplı olmadığı sürece.

Arada adamakıllı bir performans farkı olsa tamam diyeceğim ama 5070 Ti alsan daha iyi bence, kalan paraya başka şey alırsın.

Hocam haklısın ama aradaki paraya SSD alacaktım oda altın fiyatlarını geçmiş ihtiyacım da yok yükle-sil yapıyorum genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…