Teşhir ürünü ayıplı mal sayılır belirtilmediği sürece. Sıfır parası verip teşhir ürünü alırsanız, bu da ayıplı maldır.Hocam Vatan Bilgisayar teşhir ürünü gönderebilme ihtimali var mı iade kabul etmiyorlarmış ayıplı olmadığı sürece.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- Maksimum 70.000 TL
byderdo
Uzman
Teşhir ürünü ayıplı mal sayılır belirtilmediği sürece. Sıfır parası verip teşhir ürünü alırsanız, bu da ayıplı maldır.
@byderdo, belki iade edilen bir ürün gelebilir, onun için statik poşeti ve bant izini kontrol edin.
Teşekkür ederim hocam sipariş edeyim bakayım inşallah teşhir veya iade edilen ürün göndermezler.
@LH44 @@michaelscofield hocam buradamasınız ücretim iade edildi de. INNO3D'den devam mı Gainward mı önerirsiniz?
Son düzenleme:
byderdo
Uzman
@byderdo, ne oldu tam olarak?
Gainward soğutma ve parça kalitesi olarak biraz geride. Benim önerim INNO3D 3X OC'den yana.
Laptop ayin 1'inde almiştim ayin 26'sında iade edilmisti de. Ondan satin alamadım bu fiyat araligini gorünce bir danışayim dedim.
@byderdo, ne oldu tam olarak?
Gainward soğutma ve parça kalitesi olarak biraz geride. Benim önerim INNO3D 3X OC'den yana.
Ve şöyle bir şey var.
Teşhir ürünü ayıplı mal sayılır belirtilmediği sürece. Sıfır parası verip teşhir ürünü alırsanız, bu da ayıplı maldır.
Sinerji eğer ayıplı ürün olursa iade almıyormuş forumda gördüm o yüzden biraz düşmesini bekleyeceğim vatan 3 gün önce sürekli indirime griyordu 64.500'e fakat şimdi sabit 72 bin ne yapayım bilmiyorum.
Son düzenleme: