Bütçe
8.000 TL

Tolunay 2

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Hikaye tabanlı oyunlar; The Last of Us, Metro gibi oyunlar oynuyorum, FPS rekabetçi oyunları gamepad ile oynamıyorum ve araba yarış oyunları da oynuyorum, Forza gibi. Şimdi bir gamepad almak istiyorum ama birkaç gamepad seçtim, seçimimde yardımcı olur musunuz? Ancak özellikle ricam sizden hangi gamepadi öneriyorsanız bunun sebebini, artısını ve eksisini de belirtirseniz çok sevinirim. Çünkü bu tarz önerilerde sadece "şunu al" diyorlar, neden alması gerektiği yok. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

1. ZD Gaming Ultimate Legend
2. Flydigi Apex 5
3. GameSir G7 Pro 8K
4. Flydigi Vader 5 Pro
5. DualSense Edge

Rekabetçi oyun oynamıyorum demişsiniz. Bence ZD Gaming modeli iyi duruyor. Değişebilir seçenekleri ve uygun fiyatlı modülleri güzel duruyor. Hz olarak ise kabloyla en yüksek seviyeye çıkar denilmiş.

Merhaba arkadaşlar,

Hikaye tabanlı oyunlar; The Last of Us, metro gibi oyunlar oynuyorum, FPS rekabetçi oyunları gamepad ile oynamıyorum ve araba yarış oyunları da oynuyorum, Forza gibi. Şimdi bir gamepad almak istiyorum ama birkaç gamepad seçtim, seçimimde yardımcı olur musunuz? Ancak özellikle ricam sizden hangi gamepadi öneriyorsanız bunun sebebini, artısını ve eksisini de belirtirseniz çok sevinirim. Çünkü bu tarz önerilerde sadece "şunu al" diyorlar, neden alması gerektiği yok. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

1. zd gaming Ultimate Legend.
2. flydigi Apex 5
3. GameSir G7 Pro 8K.
4. flydigi vader 5 Pro.
5. DualSense Edge.

Hocam öncelikle bütçeniz yüksek fakat FPS oyunu da oynamıyormuşsunuz. Bence koleksiyon yapılmayacaksa bu kadar para vermek gereksiz. DualSense PC için alınmaz asla fiyatını hak etmeyen bir ürün. Benim önerdiklerim ise;
  • Gulikit TT Pro: 950mAh batarya. Analoglar PS düzen, xyab butonları mekanik değil ve şarj standı yok. Analoglar TMR
  • Fantech Zenith Pro: 800mAh batarya. Butonlar mekanik ve kutu içinden şarj standı ile geliyor. Analoglar TMR değil Hall efect bana göre bir eksi değil.
  • ZD Gaming Classic Legend: 600mAh batarya. En uygun fiyatlı ve kaliteli seçenek. Butonlar membran, analog hall efect.
  • Fantech EOS Pro II S: 1000mAh batarya. Analog TMR, butonlar mekanik.
  • GameSir Supernova: 1000mAh batarya. Analog hall efect ve butonlar membran. Kutu içerisinden şarj standı ile geliyor ve uygulaması çok iyi.
  • GameSir Cyclone 2: 860mAh batarya. Analog TMR ve butonlar mekanik, Super Nova modeline göre tek farkı bunlar. Şarj standı aynı şekilde mevcut.
Bu modellerden hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız neredeyse aynı deneyimi sunarlar. Fiyatlarına göre mekanik butonlar, TMR analoglar ve şarj standı farkı olur bu etkenlere göre kararınızı verebilirsiniz.
Güncel olarak Gamesir super nova, 8bitdo ultimate 2C ve Gulikit Es Pro kullanıyorum bunlar hakkındada soru sorabilirsiniz.

Son düzenleme: