Rehber Maldivler Tatil Rehberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mortem.dll
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 175
@mortem.dll muhteşem çekimler hocam, döndüğünüz zaman sizden detaylı bir Maldivler gezi rehberi bekliyoruz.

Her detayını teker teker okudum. Zaten yanlış hatırlamıyorsam, bu rehberi ben sizden ayaküstü rica etmiştim. Elinize sağlık. Otel ve transfer ücretlerinin dahil olduğu paketleri tercih etmek bana da size geldiği gibi çok daha mantıklı geldi. Sonuçta bütçenizde esneme payı bıraksanız bile evdeki hesap çarşıya bazen uymayabiliyor. Bundan dolayı ekstra bir bütçe yaratmak gerekiyor. Bu da belki de geçireceğiniz 5 ile 7 günlük muhteşem bir deneyimin sırf beklenmedik maddi bir problem yüzünden vasat ya da daha altı olarak geçmesine sebep olabiliyor.

Rehberden çıkardığım bir diğer önemli konu ise ne şort, ne alkol, ne de ada yahut su üstü villa kalitesi. Direkt olarak Çinliler. Bu bilgiyi her yerde bulamazsınız. Herkes size ne yiyeceğinizi, ne yapacağınızı ya da ne kullanacağınızı söyleyebilir; ancak kimse size spesifik olarak Çinlilerden uzak durun demez. Rehberin gözümdeki en değerli kısımlarından birisi bu oldu. Çünkü zaten 1 yılda emekle kazandığınız, dişinizden ve tırnağınızdan arttırdığınız paranızla bu malum ülkenin vatandaşları yüzünden rezil olmak oldukça korkunç bir durum gibi gözüküyor.

Gerekli bilgileri aldım. Rehberin devamı ya da farklı bir konu üzerinden gidilecekse, detaylı tur paketi seçme üzerine olabilir. Sonuçta siz oradaki çoğu şeyi deneyimlediniz. Evet, herkesin deneyimi birbirinden farklı olabilir; ancak zaten bir ada ülkesinde yapabileceğiniz aktiviteler oldukça sınırlı. Bundan kaynaklı olarak, eğer ki bir rehber daha yapacaksanız, onun da tur paketi seçme, bir tur paketinde neler olmalı, neler olmamalı, neler gereksiz ya da tur paketlerini birbirinden ayıran şey nedir tarzı bir rehber yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Emeğinize sağlık.

Çin'liler çok fena, aman aman Rica ederim bu arada. Zaten Maldivler'e tam güvenilir gözüyle baktığımız 1-2 firma var, gerisi güven vermiyor. Özellikle HaydiMaldivlere ekibi bu işte öncü ve gayet profesyoneller. Üzmüyorlar.

Güzel bir deneyim geçirdiğinize sevindim hocam. Birkaç yorumdan okuduğum kadarıyla da eşinizle beraber gitmişsiniz. Allah, eşinizle daha çok yeri görmeyi ve ziyaret etmeyi nasip etsin. Kırmayıp rehber yaptığınız için teşekkür ederim. <3

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Daha nicelerine sizlerin gitmesi dileğiyle <3

Turkiye tatil fiyatlarina bakilinca gayet uygun ve degebilecek gibi. Aklimda hic yokken bu rehberi gormemle bir anda kafama girdi simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…