NqrkOz

Yetkin
Makaleler
6
Cihaz
Samsung A16
Cihazım Samsung Galaxy A16, Winlator üzerinde Battlefield 1942 oyununu 23-27 FPS arası en düşük oyun içi ayarlarda ve 800x600 çözünürlükte oynayabiliyorum, Winlator ayarlarına dokunmadım, default şekilde kullanıyorum, sadece bilgisayar oyunları için sormak istedim, diğer platformlar için değil, performansı arttıracak ayar veya oyun önerebilirseniz çok sevinirim.

Cihazım Samsung Galaxy A16, Winlator üzerinde Battlefield 1942 oyununu 23-27 FPS arası en düşük oyun içi ayarlarda ve 800x600 çözünürlükte oynayabiliyorum, Winlator ayarlarına dokunmadım, default şekilde kullanıyorum, sadece bilgisayar oyunları için sormak istedim, diğer platformlar için değil, performansı arttıracak ayar veya oyun önerebilirseniz çok sevinirim.
O cihazla neredeyse hiçbir şey. Ayrıca gücü yetenler de bile oynanmıyor çoğu şey API ve mimari farkı yüzünden dönüştürme yapıldığından.

Oynatmaz. OpenGL ES sürücüleri çöp, Vulkan'ı 1.1 olduğu için bir işe yaramıyor.
PostmarketOS Linux kursanız diyelim, oyunlar için GPU sanırım düzgün çalışmıyor.
Minecraft Java deneyin o fena çalışmaz, gerisi için çok bir ümidiniz olmasın.

He bir uygulamayla Vulkan sürümünüzü test edersiniz ve 1.3 çıkarsa DXVK denenebilir.