Çözüldü Mall of Toys web sitesinden alınan ürün gümrükte sorun çıkarır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Chio

Başarılı
Merhaba, Mall of Toys internet sitesinden alışveriş yapmak istiyorum, yurt dışına gönderim yapıyorlarmış. (FAQ sayfasından okudum, ekran görüntüsü ekte.) Merak ettiğim konu ödemede ve gümrükte sorun olur mu?

Ödeme seçenekleri arasında Visa ve Master kart mevcut ancak USD ile satıldığı için nasıl almam gerektiğini bilmiyorum. USD banka hesabımı mı girmem gerek yoksa aynı Steam'de olduğu gibi normal kartımı girdikten sonra otomatik TL'ye çevirip mi hesaptan çekiyor?

Alacağım ürün oyuncak (Beyblade X) yeni çıktı ve Türkiye'de bulamadığım için buradan almak istiyorum. Gümrükte sorun olur mu? Oyuncak ancak gümrükte takılmasını istemem.

Site linki: All In One Ultimate Toy Destination

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-10 154242.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 81
Çözüm
Banka çevirme işlemlerini otomatik halleder. Yüksek ihtimal ödemede sıkıntı çıkmaz. Aynı üründen belli bir miktarın üzerinde almadığınız sürece gümrükte takılmaz.
Banka çevirme işlemlerini otomatik halleder. Yüksek ihtimal ödemede sıkıntı çıkmaz. Aynı üründen belli bir miktarın üzerinde almadığınız sürece gümrükte takılmaz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…