KS KS Alperen0 14 Uzman Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 115 Beğeniler 19 Bugün 16:23 #11 kaanleclerc dedi: Malwarebytes Support Tool'u indirip Advanced > Clean seçeneğini çalıştırın, ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Denemiştim. Genişletmek için tıkla... Program kaldırıldı ama bazı şeyler gitmiyor mesela bir dosyaya sağ tıklayınca hala bu seçenek duruyor. TRSancakTR dedi: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Malwarebytes dizinindeki Malwarebytes klasörlerini silin. Genişletmek için tıkla... Başka silmem gereken girdi var mı?
kaanleclerc dedi: Malwarebytes Support Tool'u indirip Advanced > Clean seçeneğini çalıştırın, ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Denemiştim. Genişletmek için tıkla... Program kaldırıldı ama bazı şeyler gitmiyor mesela bir dosyaya sağ tıklayınca hala bu seçenek duruyor. TRSancakTR dedi: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Malwarebytes dizinindeki Malwarebytes klasörlerini silin. Genişletmek için tıkla... Başka silmem gereken girdi var mı?
Onursandros 3 Becerikli Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 137 Çözümler 3 Beğeniler 54 Bugün 16:37 #12 Alperen0 dedi: Program kaldırıldı ama bazı şeyler gitmiyor mesela bir dosyaya sağ tıklayınca hala bu seçenek duruyor. Eki Görüntüle 268096 Başka silmem gereken girdi var mı? Genişletmek için tıkla... Aslında malwarebyte tekrar kurup hibit uninstaller ile tamamen kaldırabilirsin gibi kayıt defteri falan.
Alperen0 dedi: Program kaldırıldı ama bazı şeyler gitmiyor mesela bir dosyaya sağ tıklayınca hala bu seçenek duruyor. Eki Görüntüle 268096 Başka silmem gereken girdi var mı? Genişletmek için tıkla... Aslında malwarebyte tekrar kurup hibit uninstaller ile tamamen kaldırabilirsin gibi kayıt defteri falan.
KS KS Alperen0 14 Uzman Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 115 Beğeniler 19 Bugün 16:49 #13 Onursandros dedi: Aslında malwarebyte tekrar kurup hibit uninstaller ile tamamen kaldırabilirsin gibi kayıt defteri falan. Genişletmek için tıkla... Çok fazla sorun çıkardığı için tekrar kurmak istemiyorum açıkçası, bu tarz gereksiz kayıt defteri girdilerini tarayabileceğim vs. bir program yok mu?
Onursandros dedi: Aslında malwarebyte tekrar kurup hibit uninstaller ile tamamen kaldırabilirsin gibi kayıt defteri falan. Genişletmek için tıkla... Çok fazla sorun çıkardığı için tekrar kurmak istemiyorum açıkçası, bu tarz gereksiz kayıt defteri girdilerini tarayabileceğim vs. bir program yok mu?
TRSancakTR 9 Yetkin Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 300 Çözümler 3 Beğeniler 124 Bugün 17:06 #14 Alperen0 dedi: Başka silmem gereken girdi var mı? Genişletmek için tıkla... HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Malwarebytes bu dizin ve HKEY_CURRENT_USER\Software\Malwarebytes bu dizindeki klasörleride silin.
Alperen0 dedi: Başka silmem gereken girdi var mı? Genişletmek için tıkla... HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Malwarebytes bu dizin ve HKEY_CURRENT_USER\Software\Malwarebytes bu dizindeki klasörleride silin.
Onursandros 3 Becerikli Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 137 Çözümler 3 Beğeniler 54 Bugün 17:07 #15 Alperen0 dedi: Çok fazla sorun çıkardığı için tekrar kurmak istemiyorum açıkçası, bu tarz gereksiz kayıt defteri girdilerini tarayabileceğim vs. bir program yok mu? Genişletmek için tıkla... Hibitten silebilirsin. Araçlarda bulunuyor kayıt defteri temizleme.
Alperen0 dedi: Çok fazla sorun çıkardığı için tekrar kurmak istemiyorum açıkçası, bu tarz gereksiz kayıt defteri girdilerini tarayabileceğim vs. bir program yok mu? Genişletmek için tıkla... Hibitten silebilirsin. Araçlarda bulunuyor kayıt defteri temizleme.