anonymuss0

Uzman
İlk kez FitGirl kullandım. fitgirl-repacks.site kullandım. Oyunu qBittorrent ile magnet seçerek indirdim. Windows Defender uyarı vermedi ancak Malwarebytes ile derin tarama yaptım ve şu sonucu verdi; sizce false-positive midir yoksa sileyim mi?

1774381879285.webp

1774381899096.webp

1774381915338.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal FitGirl sitesinden hicbir oyunda gercek viruse denk gelmedim.
700-800 lira istenen b*k gibi oyunlari hep oradan indiriyorum ve bu kadin zaten HyperVisor crack'lerini bile guvenli olmadigi icin ilk baslarda sitesine koymamisti.

Orijinal FitGirl sitesinden hiçbir oyunda gercek viruse denk gelmedim.
700-800 lira istenen b*k gibi oyunlari hep oradan indiriyorum ve bu kadin zaten hypervisor Crack'lerini bile guvenli olmadigi icin ilk baslarda sitesine koymamisti.

İlk kez indirdiğim için deneme amaçlı düşük depolamalı indie oyun indirdim. Şu an güvenilir midir halâ?

Orijinal FitGirl sitesinden hicbir oyunda gercek viruse denk gelmedim.
700-800 lira istenen b*k gibi oyunlari hep oradan indiriyorum ve bu kadin zaten HyperVisor crack'lerini bile guvenli olmadigi icin ilk baslarda sitesine koymamisti.
10 yıldır kullanıyorum, akrabalarıma güvenmem bu siteye güvenirim, o derece.
Kadın olduğuna emin misin? Bence öyle değil de, iki-üç tane Rus biraderin işidir.

Residen Evil Requiem sabah yoktu galiba yeni gelmiş ama hypervisor yazıyor bu ne oluyor tam olarak farklı bir şey yapmam gerekiyor mu?

1774458080566.webp

Son düzenleyen: Moderatör: