Detaylar
Kim cevapladı?barishizm
Yetkin
Patcher olduğu için tüm sistemler trojan algılamış. Yine de bu güvenli olduğu anlamına gelmez. Kullanmasanız daha iyi olur.
theodore bagwell
Başarılı
Bu hangi sürümü bilmiyorum. Hatırladığım kadarıyla kaldırılmıştı Reddit'ten. Bende eski bir sürümü duruyor hard diskimde. Ben de kullanıyordum, kaydetmiştim, bayağı kullanmışlığım oldu. İsterseniz gönderebilirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
DogancanYr
Başarılı
Güvenilir kaynak kodu orada.Patcher olduğu için tüm sistemler trojan algılamış. Yine de bu güvenli olduğu anlamına gelmez. Kullanmasanız daha iyi olur.
Sanırım Adobe crack yazılımı. F-P de olabilir, zararlı da olabilir. Güvenilir bir kaynaktan indirmen daha iyi olacaktır.
Ahmet Kerem Yücel
Başarılı
Güvenilir kaynak derken satın almayı kastediyorsanız öyle bir bütçem yok.Sanırım Adobe crack yazılımı. F-P de olabilir, zararlı da olabilir. Güvenilir bir kaynaktan indirmen daha iyi olacaktır.
DogancanYr
Başarılı
Monkrus cracki diyor ama GenP'de kaynak kodunu indirebiliyorsun.Güvenilir kaynak derken satın almayı kastediyorsanız öyle bir bütçem yok.
Ahmet Kerem Yücel
Başarılı
Bu hangi sürümü bilmiyorum hatırladığım kadarıyla kaldırılmıştı Reddit'ten. Bende eski bir sürümü duruyor hard diskimde. Bende kullanıyordum kayıt etmiştim bayağı kullanmışlığım oldu. İsterseniz gönderebilirim.
Hocam gönderebilirseniz çok memnun olurum.
Monkrus cracki diyor ama GenP'de kaynak kodunu indirebiliyorsun.
Nereden indireceğim?
Crack yazılımı paylaşmak yasak. Güvenilir bir kaynaktan kendiniz bulmanız gerekmekte.