Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muhammet58

Uzman
Cihazımda Malwarebytes ücretsiz sürümünü sadece arada tarama için kullanıyordum ve bir anda sağ altta 2 hafta ücretsiz bildirimi görüp aktifleştirdim ancak aklıma yatmadı, zaten ilk kullanmaya başlayınca bir süre bedava kullandım şimdi neden bir daha geldi?

Ben de kaç gündür satın almaya çalışıyorum ama başaramadım. Süper güç olduğumuz için kıskanıp ülkemize kullanıma kapatmışlar. Şimdilik deneme sürümünü resetleme yöntemiyle kullanıyorum.

Bu bilgiyi, kaynak vererek belirtmenizi rica ediyorum. Zira merak ediyorum doğrusu.
Aylardır böyle zaten hocam. Forumda bu mevzu ile ilgili çok konu var. Arama kısmına yazıp erişebilirsiniz. İndiremiyoruz veya satın alamıyoruz. Farklı sitelerden ya da VPN ile indirilebiliyor.
Capture.webp

Cihazımda Malwarebytes ücretsiz sürümünü sadece arada tarama için kullanıyordum ve bir anda sağ altta 2 hafta ücretsiz bildirimi görüp aktifleştirdim ancak aklıma yatmadı, zaten ilk kullanmaya başlayınca bir süre bedava kullandım şimdi neden bir daha geldi?
Bug falan değil bu. Ara sıra tekrardan aktifleştiriyor kendini ama önemli olan sorması. Bana da olmuştu çünkü.