Makaleler
62
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Saçma sapan, absürt skorlar yazmayın. En son böyle bir konu açtığımda birisi 1905-0 yazmıştı. Düzgün skorlar yazın lütfen. :)

Benim tahminim 2-2 veya 2-1 Galatasaray. City çok rahat 1 gol atar, onu da söyleyeyim. Galatasaray'ın City'den gol yememesi imkansız gibi bir şey olur.

Saçma sapan, absürt skorlar yazmayın. En son böyle bir konu açtığımda birisi 1905-0 yazmıştı. Düzgün skorlar yazın lütfen. :)

Benim tahminim 2-2 veya 2-1 Galatasaray. City çok rahat 1 gol atar, onu da söyleyeyim. Galatasaray'ın City'den gol yememesi imkansız gibi bir şey olur.
3-1 City kapatır bence. Bence iki golü Haaland atar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Galatasaray'ın cidden yeneceğini düşünüyorum. Beraberlik %20 ihtimal bana göre. Skor tahminim ise Galatasaray 3-1 manchester City. City'nin önemli oyuncuları da yok. Defansı çöp şu an da.

Bizim yedekler çok iyi olmayacak. Batuhan şen, ahmed kutucu, dağhan kahraman, Furkan koçak, Eyüp karasu falan var kamp kadrosunda. Diğer yedekler muhtemelen sara, jakobs, günay, Kaan ayhan falan.

Bizim yedekler çok iyi değil. Batuhan şen, ahmed kutucu, dağhan kahraman, Furkan koçak, Eyüp karasu falan var. Diğerleri muhtemelen sara, jakobs, günay, Kaan ayhan falan.

Yani bizim yedeklerde kötü adamların şu anki orta sahası ve defansı da kötü durumda. Umarım güzel bir sayıyla yeneriz. İnşallah okan buruk bir hata yapmaz.

2-1 Galatasaray kazanır bence. City de çok fazla sakat var eğer Lemina orta sahaya çakılı kalırsa kolay kolay geçirtmez.