Maneater, Android ve iOS'a geldi

RDR benim telefonda da uyumlu değil diyor, ama kaldırdı. Toprak hocam sağ olsun oynadık G99 ile açan var APK dene istersen ama kasmadan oynatır mı emin değilim.

RDR benim telefonda da uyumlu değil diyor ama kaldırdı. Toprak hocam sağ olsun oynadık G99 ile açan var APK dene istersen ama kasmadan oynatır mı emin değilim.

Bu Rockstar da her masa da en iyi şekilde var herhalde ya herifler orta segment telefonlarda RDR 1'i bile kastırmadan oynatıyor demek ki. Bakış açım değişti diyeceğimde sadece Rockstar kalitesiyle sınırlı kalacak bir durum. Başka firma için böyle olmaz yine galiba.

Aslında aşırı anormal değil, sonuçta 2010 yapımı bir PS3 oyunu. Şu anki telefonlar PS3'ten çok daha güçlüler. Mobilde henüz triple A oyun görmeye alışık olmadığımız için uçuk kaçık geliyor. Düzgün portları yapılsa belli düzeydeki çoğu telefon tüm PS3 oyunlarını oynatır. Daha sağlam işlemcilere sahip telefonlar da PS4 oyunları bile oynanır, emulatörle oynanıyor zaten de düzgün bir optimizasyonla çok daha iyi olur.

Doğrudur, o kadarını bilmiyorum. RDR 1 o zaman benim telefonda da konforlu oynatma ihtimali de var gibi. Ama diğer portlanmış oyunların çoğu sanırsam birkaç yıl daha böyle devam edecek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…