Max Caulfield
Üstün
Kullandığım telefon olan Galaxy S23 FE destekliyor gibi görünüyor fakat 1400 TL verip deneyesim hiç yok. Gerçekten 15 yıllık bir oyunun Android sürümüne göre müthiş pahalı.
Netflix uyeliginiz varsa indirebilirsiniz hocam Netflix uzerinden ucretsiz bir sekilde.Kullandığım telefon olan Galaxy S23 FE destekliyor gibi görünüyor fakat 1400 TL verip deneyesim hiç yok. Gerçekten 15 yıllık bir oyunun Android sürümüne göre müthiş pahalı.
Netflix üyeliğim yok maalesef.Netflix uyeliginiz varsa indirebilirsiniz hocam Netflix uzerinden ucretsiz bir sekilde.
iPhone 13'te çok güzel çalışıyor sabit 30 FPS. Razer Kishi ile direkt el konsolu deneyimi. Tavsiye ederim.
iOS yine önde götürmüş anladığım kadarıyla.
Eki Görüntüle 207384Eki Görüntüle 207385
aynı neslin cihazları S22 de.APK ile dene bence kesinlikle denenmesi lazım telefonda tadı bir ayrı oluyor, keşke 60 FPS olsa bir de.
Çözmüşsün o zaman sorunu güzel, nasıl düzeldi?
@Aakons, çok iyi. FPS limiti nasıl kalkıyor?
Dokunmatikle oynamayın. Oyunun hakkı gamepad.
Eki Görüntüle 208065
İlk Netflix logosu gelip duruyor dimi hocam. Bende Redmi Note 14 var desteklemediği için aynısı oluyor.
İlk Netflix logosu gelip duruyor değil mi hocam. Bende Redmi Note 14 var desteklemediği için aynısı oluyor.
Sizin adınıza sevindim hocam. Toprak reis save sorununu çözmüştü galiba. 2. apk'yı yenilemiş. Tekrar indirip kurarsan çözülür büyük ihtimalle.Açılış menüsünü tamamen yapıyordu tekrardan Netflix logosuna dönüyordu.
İlk APK'yı kurdum açtım kendi kendine kapanınca ikinciyi kurdum sonra oyuna girdiğimde sorunsuz oynatmaya başladı ama save işi sıkıntılı.
Yani Redmi Note 14 ile açsanda 10 FPS bile zor alırsın muhtemelen. G99 o oyun için iyi değil.