A56'da bir test etmek isterim, bakalım kaç FPS alacak. GTA Definitive Edition'da FPS yerlerdeydi.

A56'da daha kötü performans alırsın.
İçindeki 1580 8 Gen 1'den daha güçsüz.
Ama piyasadaki 20K'lık sadece oyun için olan pocolarda belki 60 FPS alırsın.
IPhone'lar için çoğu iPhone desteklemez zaten.

POCO X7 Pro kullanıyorum, desteklemiyor:')

Desteklemesi lazım normalde. X7 Pro kaldırır şahsen.

Son düzenleyen: Moderatör:
iOS tarafında alıştığımız “A17 Pro ve üzeri çip” gereksinimi yok, yalnızca iOS 18 ve üzeri herhangi bir iPhone demişler, şaşırmadım değil. Bu arada, yalnızca mobil tarafa değil, Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve Nintendo Switch 2'ye de geliyor. Bu arada sanırım beklediğimiz gibi Remastered veya Remake falan değil, sadece port.

Kalitesi Series S üzerinde bile çok iyi değil hocam. Bence çok iyi bir oynanış sergilemez. Ya çok iyi cihazlara çıkacak ya da kaliteden çok feragat edecek gibime geliyor.

Resimlerde kalitesi baya iyi gözüküyor. Mobil cihazları neden herkes küçümsüyor? Şu anki çoğu cihaz 60 FPS çalıştırır (iyi optimize ve portlanmışsa) eski PC oyunu zaten.

iOS tarafında alıştığımız “A17 Pro ve üzeri çip” gereksinimi yok, yalnızca iOS 18 ve üzeri herhangi bir iPhone demişler, şaşırmadım değil. Bu arada, yalnızca mobil tarafa değil, Xbox series x|s, PlayStation 5 ve Nintendo Switch 2'ye de geliyor. Bu arada sanırım beklediğimiz gibi Remastered veya remake falan değil, sadece port.

Ben IP11, 12'nin düzgün çalıştırır mı emin değilim. GTA için işlemci gerekliliği yazmışlar çıkınca belli olur. Umarım iyi portlanmıştır.