Resimlerde kalitesi baya iyi gözüküyor. Mobil cihazları neden herkes küçümsüyor? Şu anki çoğu cihaz 60 FPS çalıştırır (iyi optimize ve portlanmışsa) eski PC oyunu zaten.
Açıkçası şöyle diyeyim hocam mobil cihazları küçümsemiyorum. Orta ve alt seviye mobil cihazları küçümsüyorum. Yani bence minimum 30.000-35.000 bandı üstündeki telefonlar bu oyunu akıcı oynatabilir. Kalanlar için bir konsol oyunun gelmesi çok da bir şeyi değiştirmez gibi.

8 gen 1'li cihaz optimize olmadan PC grafikleriyle 30 FPS'e yakın alıyor :D

Pc de çoğu insanın düzgün fpsler alamadığı oyunları telefonlara getirmeye çalışmaları ne kadar paraya aç gözlüler. Telefonda iki elimin parmağını geçmeyecek düzgün oyun var hala 15 senelik oyunları adapte etmeye maliyet harcıyorlar ironik.

Açıkçası şöyle diyeyim hocam mobil cihazları küçümsemiyorum. Orta ve alt seviye mobil cihazları küçümsüyorum. Yani bence minimum 30.000-35.000 bandı üstündeki telefonlar bu oyunu akıcı oynatabilir. Kalanlar için bir konsol oyunun gelmesi çok da bir şeyi değiştirmez gibi.

20klık POCO cihaz rahat rahat kaldırır kaldırması lazım.

PC de çoğu insanın düzgün FPS'ler alamadığı oyunları telefonlara getirmeye çalışmaları ne kadar paraya aç gözlüler. Telefonda iki elimin parmağını geçmeyecek düzgün oyun var hala 15 senelik oyunları adapte etmeye maliyet harcıyorlar ironik.

Normalde mobilde deli gibi çoğu PC oyunu oynanır aslında. Firmalar portlamayla neden uğraşıyor bilmiyorum. Portlayacak şirketler olsa keşke. Emulatorle uğraşmak dert çünkü.

@Aakons, ham guc acisindan henuz degiller. Mesela 7 Gen 4'teki Adreno 722, 730'dan (8 Gen 1) daha guncel API surumlerini destekliyor veya dokumunden dolayi daha verimli ama shader sayisi daha dusuk. 730'un VRS yani render sistemi daha guclu, daha hizli vs. Yani optimizasyonla performansi yakalarlar ama raw yani ham guc acisindan biraz daha surecektir. Amiral segmentin CPU prime cekirdeklerinin genelde orta segmentte kullanilmamasi gibi dusunun.

8 gen 1'li cihaz optimize olmadan PC grafikleriyle 30 FPS'e yakın alıyor :D

Emülatör* Switch emülasyonu güncel telefonların hepsinin hemen hemen içinden geçiyor. He Switch içinde PC grafikleri denemez bu arada kendisi Witcher 3'ü 540p açan bir cihaz.

Switch bile 2016 orta segment mobil işlemcisiyle bu oyunda sabit FPS alıyor, mobil portuyla günümüzün telefonları içinden geçer.