Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.304 Yer Japonya, Fukuoka 28 Ocak 2026 #1 Blue Lock'un mangasıni normalde satın alacaktım lakin bir kitap 225 TL olunca alamamak zorunda kaldım. Internetten hem okumak hem de indirmek için hangi siteleri kullanabilirim?
Blue Lock'un mangasıni normalde satın alacaktım lakin bir kitap 225 TL olunca alamamak zorunda kaldım. Internetten hem okumak hem de indirmek için hangi siteleri kullanabilirim?
Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 28 Ocak 2026 #2 Adumanga sitesini kullanabilirsin Türkçe hem de. Ama galiba sitesinden indiremiyorsunuz. Ben telefona indirmek için mihon uygulamasına eklentiyle adu mangayı ekleyip oradan indiriyorum mangaları. Son düzenleme: 28 Ocak 2026
Adumanga sitesini kullanabilirsin Türkçe hem de. Ama galiba sitesinden indiremiyorsunuz. Ben telefona indirmek için mihon uygulamasına eklentiyle adu mangayı ekleyip oradan indiriyorum mangaları.
KS KS Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.304 Yer Japonya, Fukuoka 28 Ocak 2026 #3 Requiemm dedi: Adumanga sitesini kullanabilirsin Türkçe hem de. Ama galiba sitesinden indiremiyorsunuz. Ben telefona indirmek için mihon uygulamasına eklentiyle Adumanga'yı ekleyip oradan indiriyorum mangaları. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz uygulamayı indirdim lakin sayfa kaydırılmıyor. Sizde de var mı böyle bir şey? Tamamdır, sorunu çözdüm. Gerçekten manga düzenine göre olduğu için sola kaydirmak gerekiyormuş. Teşekkürler. Son düzenleme: 28 Ocak 2026
Requiemm dedi: Adumanga sitesini kullanabilirsin Türkçe hem de. Ama galiba sitesinden indiremiyorsunuz. Ben telefona indirmek için mihon uygulamasına eklentiyle Adumanga'yı ekleyip oradan indiriyorum mangaları. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz uygulamayı indirdim lakin sayfa kaydırılmıyor. Sizde de var mı böyle bir şey? Tamamdır, sorunu çözdüm. Gerçekten manga düzenine göre olduğu için sola kaydirmak gerekiyormuş. Teşekkürler.
Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 28 Ocak 2026 #4 Milas dedi: Dediğiniz uygulamayı indirdim lakin sayfa kaydırılmıyor. Sizde de var mı böyle bir şey? Tamamdır, sorunu çözdüm. Gerçekten manga düzenine göre olduğu için sola kaydirmak gerekiyormuş. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İyi okumalar hocam.
Milas dedi: Dediğiniz uygulamayı indirdim lakin sayfa kaydırılmıyor. Sizde de var mı böyle bir şey? Tamamdır, sorunu çözdüm. Gerçekten manga düzenine göre olduğu için sola kaydirmak gerekiyormuş. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İyi okumalar hocam.