Detaylar
Kim cevapladı?Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Öyle öyle. Amaçları zaten o ruhu yaşatmak ama olmuyor kardeşim olmuyor. Tek şarkı ile olacak iş değil.
Yok kız gücüymüş "girl power" yok globale açılmışız (iki tane global birisi dans etti diye) Neden bu kadar abartıldı ve beğenildi merak ediyorum. Nedir düşünceniz?
Hatta bunu dedim diye, muhtemelen 12 yaşında olan bir fan bana saldırdı![]()
Berbat.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok kız gücüymüş "girl power" yok globale açılmışız (iki tane global birisi dans etti diye) Neden bu kadar abartıldı ve beğenildi merak ediyorum. Nedir düşünceniz?
Hatta bunu dedim diye, muhtemelen 12 yaşında olan bir fan bana saldırdı![]()
Hepsi balon.
Şahsen yaptıkları müzikleri acemice buluyorum. Ünlenmiş youtuberların yaptıkları saçma müziklerden farkı yok gözümde.
Bu grup öyle bir özelliğe sahip ki anlatamam, sevenler popüler diye seviyor. Linçleyenler popüler diye linçliyor. Ortası dinlemek ve gerçekten o alınan hazza göre yorumlamak. Sonuçta ortada bir eser var ve bu eseri yapmak bir kelimeyle yorum yapmaktan daha zor.
Son olaylardan sonra lafımı geri alıyorum, ben ilk başta bu grup erkeklere sallıyor, erkeklere düşman filan sanıyordum da öyle bir şey yokmuş, o yüzden öyle bir yorum yaptım zaten ilk başta.
Yine hayranı değilim tabi ki ama yobaz insanları gördükçe şu grupların popülerliği çoğalsında iyice kudursunlar ve laik bir ülkede yaşadığımızı hatırlasınlar.