İddia Manifest grubu üyelerinin 1 yıla kadar hapsi istendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 442
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 518
Kararı destekliyorum sanat sanat için yapılır mevzu açık giyinmek değil cinsel obje olup teşhircilik yapmaktır.
Arkadaşlar sizde manifestin yaptığını saçma buluyorsunuz sadece hükümeti sevmediğinizden karşısınız bende sevmem ama her yapılanda yanlış değil.

Kararı destekliyorum sanat sanat için yapılır mevzu açık giyinmek değil cinsel obje olup teşhircilik yapmaktır.

İzlemek istemiyorsan izlemeyebilirsin ben de izlemiyorum lakin bu iş nereye kadar böyle gidecek ülkeye şeriat geliyor neredeyse sizin haberiniz yok. Yarın bir gün senin de dinlediğin şarkıcılar hapse girerse ne yapacaksın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sizde manifestin yaptığını saçma buluyorsunuz sadece hükümeti sevmediğinizden karşısınız bende sevmem ama her yapılanda yanlış değil.
Bir grup insanın bikiniyle vs. podyuma çıkması seni ne diye rahatsız ediyor? Ahlakını mı bozuyormuş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Para cezasına dönüştürülür. Hapise girmezler. Maksat muhafazakar kesimden oy almak için uğraşıyorlar. Malum partinin seçmen kitlesinin durumu ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…