Bunları gördükçe değil evlenmek, evliliği düşünmekten bile midem bulanıyor. Koca bir nesli bitiriyorlar, aklı başında insanlar evlenmeyecek, o zaman da ortalık geri zekalı anne babaların aptal çocuklarıyla dolacak.

Rezillik, kepazelik, görgüsüzlük, terbiyesizlik. Bu liste daha uzar gider.

1K verdikten sonra kapı açılmazsa kilit kısmına itfaiyeci tekmesi atarım bakalım açılıyor mu açılmıyor mu? Zaten düğün yapmak için ev parası veriliyor artık bir de böyle bir şey çıkarsa harbi dellenirim.

Damat parayı vermese ne olacaktı acaba?

Ne olacaktı hocam, huzursuzluk. Yakın zamanda kuzenlerim evlendiler ve bu durumlara direkt şahit oldum. Gelinle damat birbirlerinin ailesinden nefret ediyor. Ben kendi içimden 1 yıl süre verdim bence boşanacaklar. Düğün günü bile aileler birbirleriyle görüşmedi.

Bence şu an yapılan çoğu evlilik de böyle zaten. Sadece evlenmek için evleniyorlar. Ben evleneceğim diye yola çıkıp hiç tanımadığın biriyle bu yola girmenin sonucu bu. Bana göre evlilik zaten yıllardır tanıdığın, sevdiğin ve bildiğin insanla durumu resmileştirmek. E sen hiç tanımadığın biriyle 5-6 ay içerisinde birden aynı evde yaşamaya başlarsan böyle olur.