Neredeyse 1 ay geçmiş bile. Zaman çok çabuk geçiyor gerçekten. Ferdi Başkan'a Allah'tan rahmet, sevenlerine, yakınlarına ve Manisa halkına başsağlığı ve sabır dilerim. Uzun süre sonra bir ilki yaptı ve Manisa Büyükşehir Belediyesini kazandı. Cenaze görüntülerini izledim. Ne yaptıysa 1.5 senede kendisini çok sevdirmiş ve cenazesi çok kalabalıktı. En önemlisi de arkasından tek kötü kelime söyleyen görmedim malum troller dışında. Malum troller, bu işi parayla yaptığı için kendi düşünceleriyle hareket etmiyorlar. Arkasından tek kötü kelime söylenmemesi, hiçbir siyasetçiye kolay kolay nasip olmaz. Tekrardan Allah'tan rahmet diliyorum... Ferdi Başkan gibi başkanların sayısının artması dileğiyle. Halkın adamı olursanız unutulmazsınız, olmazsanız da unutulursunuz. Basit denklem.
Manisa'da cenaze günü neredeyse kimsenin yüzü gülmüyormuş, herkes sokakta durgun durgun dolaşıyormuş. Manisa'daki tanıdıklarım söylemişti o gün. 1.5 senede böyle bir sevgi ve sempati kazanabilmek için gerçekten iyi bir insan olmak lazım. Kendisi de çok iyi biriydi zaten. Hatırlıyorum, geçtiğimiz Kasım-Aralık aylarında az belediye otobüsü var diye dilekçe atmıştık. Derse geç kalıyorduk, otobüsler dolu geliyordu. Bir hafta kadar sonra sıfır kilometre elektrikli otobüsler gezmeye başladı güzergahta. Halkı dinleyen biriydi gerçekten. Unutmamak lazım, yerine gelenlerin de onun gibi olması lazım kesinlikte.

@Cass, anladığım kadarıyla yeri kolay kolay dolabilecek birisi değil. Umarım sonraki gelecek belediye başkanları, yerini doldurabilir.