Manisa Turgutlu'da liseye silahlı saldırı: Yaralılar var!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Torukojin Kaneki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 220
  • Etiketler Etiketler
    manisa
Hani güvenlikler olacaktı, turnike sistemi olacaktı; olması için daha çok okul basılması lazım, anlaşıldı.
O zaman normalleştirirsin, bunların hiç olmaması lazım Türkiye böyle bir yer değildi bu değişimi kabul etmek rahatsız ediyor beni.

Benim anlamadığım bu ülkede 30 senedir böyle bir şey görmedim ben şimdi bir anda birileri düğmeye basmış gibi ne bu olanlar?

Cumhurbaşkanı, Milli Eğitim Bakanı ve İçişleri Bakanı'nı görevden almak için neyi bekliyor acaba?
İçişleri Bakanlığı'nın ve uhdesindeki kolluk kuvvetlerinin işi gerçekten kolay değil. Büyük ve nüfus açısından kalabalık bir ülkede yaşıyoruz. Kim bilir bu tür eylem girişimleri ile ilgili günde kaç ihbar geliyor, bunların kaçı engelleniyor ama arada bazıların da maalesef önüne geçilemiyor.

Umarım gene oyunlara sataşmazlar.

Aynen öyle ama en azından okuldaki güvenlik görevlisi silahlı tercih edilmeli bence. Eleman elinde pompalı tüfek gayet gizlemeden geliyor. Oradan profesyonel bir güvenlik görevlisi olsa onu engeller.

Geçen sene olaylardan sonra okula bir tane güvenlik getirmişlerdi, elinde kullanmadığı X-RAY’i oyuncak gibi sallamak ve öğrencilerle sohbet etmek dışında bir şey yapmıyordu. Hala daha isteyenin bıçak, silah, bomba rahatlıkla sokabileceği bir güvenlik seviyesindeydi.

Ne denir ki, bu kaçıncı. Discord'u onu bunu yasaklayacaklarına insan eğitseler keşke.

Cumhurbaşkanı, Milli Eğitim Bakanı ve İçişleri Bakanı'nı görevden almak için neyi bekliyor acaba?

24 saat bile olmadı.
Okullarda olması gereken bir şeyi icraat gibi yansıtıyorlar. Bir şey desem, soğuk ortama götürüleceğim.

Önüne geçemiyorsa, istifa etmesini bilecek. Önüne geçemiyor diye bende pompalı alıp dışarıda saydırayım o zaman. Güvenlik koymayı akıl edemeyen kişiler yönetiyorsa ülkeyi, o zaman bir şey diyemem.

Ne denir ki, bu kaçıncı. Discord'u onu bunu yasaklayacaklarına insan eğitseler keşke.
Olur mu öyle şey hocam? Oyunlar bir para kazandırmıyor ki. Neden yasaklamasınlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…