Manisa'da okula düzenlenen saldırıya ilişkin yayın yasağı getirildi

Şu ülkede bir bizde silah yok he, haberlere bakıyorum da gelen geçen silah taşıyor. Silah bulmak kolay, 3-5'e buluyorsunuz da madem o zaman bireysel silahlanma getirsenize kardeşim. Ben şahsen polise güvenmiyorum, canımı koruyabileceğini düşünmüyorum. Aradığımda gelmeyen polis beni nasıl korusun? Okulun önüne de 2 güvenlik koyup vurma emri verin, beline de 2 tabanca koyun, bakayım kim nereye saldırıyor, görelim. Polisler bile ateş edemiyor.

Hepinizin içinden ne geçirdiğini biliyorum. Keşke bunu yansıtabilsek.

Ben destekliyorum, halk saldırıyı görüp de şimdi psikolojisi falan bozulur. Hem en iyisi yaşayarak öğrenmek değil mi? Neyse ben gideyim de içinde 50 ton mafya ve silah bulunan televizyon dizimi izleyeyim.

Ben destekliyorum, halk saldırıyı görüp de şimdi psikolojisi falan bozulur. Hem en iyisi yaşayarak öğrenmek değil mi? Neyse ben gideyim de içinde 50 ton mafya ve silah bulunan televizyon dizimi izleyeyim.
+Oyunları yasaklayalım.
-Neden?
+Mafya dizilerine özendiriyorlar.
-Ama dizi buna teşkil edi...
+Sus ve yasakla.
Bu sohbetin döndüğüne adım kadar eminim.

Videodaki silah yivsiz bir av tüfeği. Alması zor değil. Fiyatı da kabul edilebilir düzeyde. Muhtemelen hiç enine boyuna araştırmadığınız için böyle düşünüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…