Bu yüzden LGS’nin önemi YKS’den daha fazla olmaya başladı, hiyerarşi kültürü olan liselerde bu tarz silahlı olaylar olmuyor. Sapığı olur, o sapığı da İEL’deki aslan parçaları gibi indirirler.
Şu ülkede bir bizde silah yok he, haberlere bakıyorum da gelen geçen silah taşıyor. Silah bulmak kolay, 3-5'e buluyorsunuz da madem o zaman bireysel silahlanma getirsenize kardeşim. Ben şahsen polise güvenmiyorum, canımı koruyabileceğini düşünmüyorum. Aradığımda gelmeyen polis beni nasıl korusun? Okulun önüne de 2 güvenlik koyup vurma emri verin, beline de 2 tabanca koyun, bakayım kim nereye saldırıyor, görelim. Polisler bile ateş edemiyor.

pngwing.com.webp

Ben destekliyorum, halk saldırıyı görüp de şimdi psikolojisi falan bozulur. Hem en iyisi yaşayarak öğrenmek değil mi? Neyse ben gideyim de içinde 50 ton mafya ve silah bulunan televizyon dizimi izleyeyim.
+Oyunları yasaklayalım.
-Neden?
+Mafya dizilerine özendiriyorlar.
-Ama dizi buna teşkil edi...
+Sus ve yasakla.
Bu sohbetin döndüğüne adım kadar eminim.

Şu ülkede bir bizde silah yok he, haberlere bakıyorum da gelen geçen silah taşıyor. Silah bulmak kolay, 3-5'e buluyorsunuz da madem o zaman bireysel silahlanma getirsenize kardeşim. Ben şahsen polise güvenmiyorum, canımı koruyabileceğini düşünmüyorum. Aradığımda gelmeyen polis beni nasıl korusun? Okulun önüne de 2 güvenlik koyup vurma emri verin, beline de 2 tabanca koyun, bakayım kim nereye saldırıyor, görelim. Polisler bile ateş edemiyor.
Videodaki silah yivsiz bir av tüfeği. Alması zor değil. Fiyatı da kabul edilebilir düzeyde. Muhtemelen hiç enine boyuna araştırmadığınız için böyle düşünüyorsunuz.

Ben videoyu izlememiştim, saklayarak gitti falan sanmıştım lakin çocuk basbaya elinde silah sırtında çantayla gidiyor. Hiç güvenlik polis sivil görüp de polisi aramamış mı kardeşim veya bir kişi durduramamış mı yumruğu çakamamış mı Allah için bu nedir ya.

Videodaki silah yivsiz bir av tüfeği. Alması zor değil. Fiyatı da kabul edilebilir düzeyde. Muhtemelen hiç enine boyuna araştırmadığınız için böyle düşünüyorsunuz.

Ne anlatıyorsun dostum ya, haberlere bakmıyor musun hiç? Gelen geçen silah taşıyor. Sorun av tüfeği olması mı? :hehehe:

Son düzenleme:
Evet yivsiz tüfek alması zor değil. Psikoloji testini geçen alıyor. Lakin sorunda burada başlıyor. Neden bu kadar kolay? Sokakta birine baksan, silah çekecek düzeyde.